Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Linux tanulásra vettem külön egy laptopot, így tényleg próbálkozhatok minden finomságokkal. Az abszolút alapfogalmakkal tisztában vagyok, és próbálkoztam is linux telepítéssel és használatával. Hosszab szünet után úgy gondolom megint belekezdek. A gondom az hogy Debian-t telepítettem eddig de rájöttem hogy kezdőknek sztem nem a legjobb, de lehet nem voltam tényleg eléggé kitartó. Viszont a Fedora is tetszik.
Több véleményt és ellenvéleményt olvastam róla. Láttam hogy most jött ki a Fedora 20 az új továbbfejlesztett Gnome 3.10-el. Szerintetek érdemes feltenni és nyomogatni/tanulgatni? Sokan lebeszéltek a GNOME 3-ról, igaz eddig csak a régi GNOME-t ismertem, de főleg a KDE-t.
A laptop amúgy HP Probook 4740s...
Köszönöm a tippeket/javaslatokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi