Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Okés.
link, innen szemezgetek. Igazából 3 módon állíthatod, ez a kártyát, ezek: dynpm, profile, dpm
Ezt állítod a power_method-ban.Ha a profile-t választod - ez a régi módszer, amit én is megírtam - akkor a power_profile-ba tehetsz ilyeneket: default, auto, low, mid, high. Először ezt nézzük át, a low-al. Ha szépen leveszi a fordulatszámot, az már 3/4 siker, mert látod, hogy menni fog.
*
Ha így nem ok akkor a power_methodban dpm-re állítsd. Azt nem tudom, hogy ehhez kell -e a boot paraméter vagy sem.
No lássuk.
A miatt meg ne bosszankodj, hogy ilyen macerás. Gyári driver nélkül, a nyílttal... 2005-ben még röhögtünk volna, ha valaki azt mondja ez valaha lehetséges lesz.

*baszki de bonyolult, folyton összekeverem.

Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi