Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Egy darabig Debianra tértem át.
Használnék én Fedora-t, csak az RPM Fusion-ben levő Nvidia driver nem jó a gépemhez.
Nem rég vettem egy felsőkategóriás HP Elitebook 8560w notebook-ot. Ebben egy Nvidia Quadro 1000m van, nem rossz. Az új Tomb Raider-t viszi natívan high beállítások mellett.
Fél éve van meg a gép, azóta ilyen Nvidia driverek voltak: 304.88, 310, 313, 319. 304.88 és 310-el semmi gond. Azóta egyetlen kiadással sem megy a képernyő fényerősségének beállítása. Páran sírnak miatta Nvidia developer fórumon, van bug report, de kb. ennyit találtam csak. Semmi hack megoldás...

Nem értem, hogy lehet így elintézni valamit, hogy egy darabig hibátlan egy driver-ben valami, aztán meg elrontják. Vagy az én kártyám már nem olyan mainstream, hogy támogassák?Annak örülnék, ha lenne RPM Fusionban választási lehetőség, hogy nekem a 304.88 kell, nem az új, ami most a repóban van (319.32 van, ugye?). De úgy látom, csak egy van. OpenSuSe is így működik. Kár.
Debian viszont nagyon jól megy a gépemen, hibátlan, és nem is kell aggódjak jó darabig azon, hogy fel kell rakni az új kiadást
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.