Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok, gondoltam kipróbálnám a fedorat is, de már a telepítésnél elakadtam.
MIndjárt a partició kiválasztásnál több lehetőséget felajánl, hogy mit tegyek, de akármelyik lehetőséget választva se jön fel semmilyen kiválasztható partició.. így tovább se megy a telepítés vagy is elsem kezdődik.
Mindezt a FC6 os DVD-vel próbáltam elkövetni egy ibm t43-ra ahol a linux számára van 3partició is swap, root, home
De még kiválasztani sem tudok semmi. Van egy rész, ahol hálózati kártyát megtalálja és hazsnálni akarja valamire, de eddig nem tudtam rájönni, hogy mi a baja. Bár még csak 1x próbálkoztam.
Ha valakinek van valami 5lete. Akkor részletesebben is leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs