Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
De valamiért nem azt rakták bele defaultnak, úgyhogy nem azt használom. De megnézem mindjárt az xfce spinen.
Nem, már csak azért sem, mert tisztában vagyok vele például, hogy minden csomag sokkal frissebb a Fedorában, mint a stabil Debiánban, amit használok. De amúgy meg raktam már fel próbaképpen a Debiant is deszktopnak next-next-finish módszerrel, és egy egész pofás gnomeos felületet kaptam (most persze tekintsünk el a sokak szerint gagyisztikus témától). Mondjuk nem volt fent tovább egy napnál, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest