Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Amin viszont már egy jó ideje mérgelődök (ha már írtam, akkor bocs):
Már csak azt szeretném tudni, hogyha besz@rik a /usr filesystem, de fel tudom hozni a root-ot, akkor a /usr/sbin alatti eszközökkel hogyan fogom tudni megjavítani a /usr-t... Persze lehet én vagyok a régimódi...

De a cikk is írja a hülyeséget: It will also make it easier to integrate /usr/ in read-only form or access a /usr/ share from multiple systems. Szóval van egy szerverem, aminek a /usr-ét kiajánlom a klienseknek read-only-ban, hogy ne kelljen mindenhol foglalnia a helyet. Na de a klienseken hogy hozom fel ezt a fájlrendszert, ha minden program a /usr alatt van??? Ja, hogy mégis csak lesz a gyökérben néhány parancs (pont erre volt ugye a /sbin)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robot fűnyírók
- ldave: New Game Blitz - 2026
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs