- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple asztali gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem kifejezetten jó, hugom nyüzöge laptopjára tettem fel hétvégén (a gyerek fél éve rinya nélkül nyomul fedorán), gyors, jól néz ki a gdm greeter, és faszányos az online accounts.
a grub2 ronda, de ki nézegeti azt? debianban mindig is ronda volt, asszem ubuntuban is.
szerintem a fekete plymouth jobban néz ki, de az enyémen majd átállítom spinfinity-re, ha az is feketea gnome-shell meg... én imádom, most nyekkent meg az ssd-m ezért a céges win7-tel nyomulok, és szétvet az ideg, annyival jobb a gnome-shell. 1 hónap megszokás, utána ultiumate királyság, productivity meg bling.
a shutdown hiányáról. tényleg olyan releváns a shutdown? csak mert ha nem dual bootos tesztelős játszós horrorgép van, hanem egy amit csak használni akar a user, akkor a reboot-okat nyomja akkor, amikor a csomagtelepítő vagy az updater jelzi, egyébként meg miért nem suspendel? én ezzel teljesen tudok azonosulni, 18-19 napos uptime-jaim szoktak lenni laptopon. az ALT-os trükkel meg tele a net, szóval szerintem ez a kérdés vihar a biliben, kötekedéshez jó alap, de másra nem igazán
Az egyetlen hiányérzetem a packagekit gui-ja, amióta megvan, azóta olyan kis béna. az ubuntu software centere sokkal profibb kinézetű, trendibb. azt sem tudom pl megérteni, hogyha megjelölöm mondjuk a libreoffice valamelyik elemét telepítésre, rányomom hogy gyí, akkor miért nem lehet közben bogarászni a csomagok közöt, és bedobálni egy sorba a következőt, amit fel akarok tenni. ez annyira tipikus első telepítés utáni magatartás pedig...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest