Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Cserélhető: Csak az ezzel a baj, hogy prosztó júzernek ne legyen már köze a többi oprendszer particióihoz (max, ha a root megengedi neki explicit valahova felmountolva, vagy fstab-ban user opcióval, vagy akármi), szal ne rakja már ki default az asztalára (az más kérdés, hogy nem tud vele mit kezdeni, szal még csak ennyi értelme sincs). Ha meg kikapcsolja az ember, akkor kapásból bukja a valóban cserélhető eszközöket az asztalról, aminek ugye azért több létjogosultsága lenne ott.
Majd megrágom az fstab-ot, hogy mit lehet vele kezdeni.De lehet az én készülékemben van a probléma, mert én unix felől érkeztem a linuxba, nem pedig vindózerből, szal a rendhez vagyok szopva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Gamer Egér RGB!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest