Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Lehet hogy persona non grata leszek (szerintem nem:-)) de ha egy minimál gépen akarsz X-et összebarkácsolni, akkor lehet hogy egyszerűbb lenne egy arch linuxot reszelgetni. A fedora, ahogy én látom, elég gyengén támogatja a minimál disztró gondolatot. Archon, pedig messze nem vagyok helikopter, mégis egy fél nap plusz bogarászás alapján össze tudtam rakni egy openboxot panellal, meg networkmanagerrel,
Vissza a fedorára:
A partícionálót sajnálom, én csak a grafikust használtam és az minden igényt kielégített. Gondolom ki lehet lépni konzolba és fdisk-kel dolgozgatni, ha nincs más.A függőség hiánya a DVD-n viszont lehet hogy szerzői jogi probléma. Fedorában alapértelmezetten csak free software van, ami nem free, azt az rpmfusion-ből lehet feltenni.
UI: nekem egy 400-as p2-m van 192 meg rammal zenelejátszónak (passzív hűtés és slot1, small form factor rulez) azon épp debian fut, etch, NetworkManagerrel, USB-s wifit kezeli simán, pulseaudio is megy rajta. Régebben egy openboxot is feltettem, az kicsit már lassú, de xcompmgr-rel van átlátszóság egy 8 megás ati alaplapraintegrált akármin. Arch is volt rajta, és ment is frankón, de a pulseaudio-t azon nem bírtam összelőni. Van egy plusz 256-os modulom, nem volt időm betenni, de ha lesz, akkor megy rá egy mini fedora, mert csak :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest