Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Nagyon tetszik a kilences Fedora ,csak az a bajom hogy mondjuk felteszem a laptopra,felteszem egy másik gépre és ha elindítom az automatikus frissítést,akkor nem frissit,kiir egy hibaüzenetet(sajnos nem jegyeztem fel és már a nyolcas van fent) utánajártam és azt írták külföldi forumokon,hogy a yum update-el elvileg működnie kell.
Gyönyörűen letölti a frissítéseket ,telepíti ,ujraindítom és utána már nem jön be a grafikus felület csak a nagy sötétség.Mit csináltam rosszul?A másik ami nagyon fontos lenne:Most rátettem a laptopra a 8as fedorát.Ehhez a verzióhoz van olyan program ami mindig minimumon tartja a feszültséget?Felinstalláltam a kpowersavet ott be tudom állítani hogy max 1000Mhz de,olyat szeretnék ami mindig a legkisebb feszültségen tartja a processzort,mivel így nem fog felpörögni a venti annyiszor.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest