Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Néhány érdekes hír a legutóbbi Fedóra Hetilapból a kék kalapos közösségnek:
- Ezúttal nem titkolóztak sokáig, hanem már be is jelentették:
a Fedora 9 kódneve Sulphur (Kén) lesz. Szerintem egyre hülyébb neveket találnak, de lelkük rajta, a rendszer legyen jó.
- Folynak az előkészületek több külső repó egyesítéséről. A jövőben együttműködhet a Livna, Dribble és a Fresh RPM. Ez jelentős mértékben megkönnyíti majd a felhasználók életét. Ahogy a Fedórások munkamorálját ismerem, ez akár a következő kiadásra már realizálódhat is.
- a Fedora Unity elkészítette a hetes verzió újra kiadását, benne az összes eddigi frissítésekkel. Iso nincs, csak egy leírás annak összeállításáról.
- végére hagytam a legfontosabbat: Amiért sokan sokat sírtak (én is) végre elérte a fejlesztőket is. A fejlesztői levlistákon felmerült egy hosszabb támogatású kiadás elkészítése. Logikus lépés ez, hiszen az EPEL rendszeren már most is használják a Core 6-ból megmaradt csomagokat más disztrókhoz.Várjuk, hogy mi valósul meg ezekből.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest