Hirdetés
Aktív témák
-
Szali
tag
Ma hajnalban feltettem a Core 4 Test 3-at. Megy mint a golyó. Viszont aki ReiserFS támogatást akar, az számítson rá, hogy kelleni fog a 4.CD is, a reiserfsprogs ezen van. Nekem ez újdonság volt, mert a Core 3 reiser nélkül elment 3 CD-vel is.

Az up2date-nél a frissítés során OK gombot kell nyomkodni, mert alighanem a test fázis miatt a csomagok/programok (egyelőre?) nincsenek aláírva.
A magyar fordításban kijavították a hálózati beállításoknál a domain fordítását ''KIRÁLYSÁG'' -ról ''TARTOMÁNY'' -ra, viszont még jónéhány helyen angol szöveggel kell beérni a magyar helyett, én a up2date-nél találkoztam ilyennel, ott ahol a csomagok magyarázatai vannak, azok angol nyelvűek.
Egyelőre ennyi, ha valakinek van tapasztalata Core 4-gyel kapcsolatban, azt szívesen veszem, ha leírná.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs