- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbalog01
tag
HAHÓÓÓ! Ha van még itt valaki /így gyenge 6 év után
/ nekem most pont ez a problémám:
- szeretném használni a telóm usb modemét FAX küldésre XP vagy Win7 alól
Az itt leírt winfax driveres dolog nem műxik: a modem ugye látszik a rendszerben és a teszt hibátlanul le is megy, de ha küldeni akarok egy faxot akkor végzetes hibára hivatkozik mind2 win rendszer alatt. Próbáltam fax progikkal is ott sem megy. A modem szépen látszik és a teszt jó de a fax küldésénél mindig hibát jelez.
Egy LG 2x és egy Nokia 5130-al próbáltam ua: -
ans
aktív tag
Először is kell hozzá egy mobiltelefon, ami tényleg tud faxolni. Azt hiszem a 6230i nem tud, a T610 tud (T630 legalább is biztosan tud), úgyhogy szerintem a T610-zel próbálkozz:
A Winben telepíteni kell a fax szolgáltatásokat (Windows összetevők hozzáadása), majd létre kell hozni egy fax nyomtatót.
Ha a telefont már telepítetted, nézd meg, hogy modemként milyen néven látszik (bluetooth modem #x), és nézd meg, hogy a fax nyomtatóban ugyanez az eszköz van-e kijelölve (alapesetben szerintem annak kellene kijelölve lennie).
Ezután már csak azt kell tenned, hogy amit el akarsz faxolni, azt nyomtasd ki a fax nyomtatóra, egy varázsló végigvezet a lépéseken.
Egyébként azt, hogy melyik telefonnal tudsz faxolni, és melyikkel nem a T-Mobile honlap telefonismertetőiben lehet megtalálni, és az a adatok elég jók (7 különböző típusú telefonnal tesztelve!) -
Proki
csendes tag
Köszi a gyors választ.
Megnéztem a dolgot. Ezt említette a vodafone ügyfélszolgálat is, de sajnos itt külföldre nem lehetséges a fax küldése-fogadása. Habár ezt a tájékoztatóban nem tüntetik fel.
Tehát elvileg én csak akkor tudok faxolni, ha a központ bekapcsolja nekem ezt a szolgáltatást a külön számon. Érdekes, hogy nekem a csajszi azt mondta, hogy telefonon keresztül nem is tudok faxolni, csak a külön számon, ami a neten keresztül elérhető küldésre és olvasára. A tájékozattóban pedig nem ez van.
Úgy látszik ennek újra utána kell járnom, mert lehet nem volt felvilágosult akivel beszéltem.
Azért az még mindig érdekelne, hogy ha bekapcsoltatom az új számot a vodafone hálózatán, akkor milyen progival tudok faxolni pl. scannelt anyagot, vagy kész word dokumetumot. Az Xp faxprogramban erre nincs lehetőség. -
Proki
csendes tag
Hello mindenkinek!
Még új vagyok itt. Keresgéltem a fórumon, de nem találtam megoldást a kérdésemre.
Van nekem Nokia 6230i és SonyEricsson T610 telefonom, mindkét készülékben van bluetooth funkció. A számítógépemen (otthon és munkahely) XP rendszer fut. Gép látja a telefonokat, tud küldeni-fogadni fájlt egyik a másiknak.
Próbáltam már pár alkalommal,de sehogy sem jött össze a faxolás funkció. Faxot szeretnék fogadni és küldeni mobilon keresztül. Beszéltem már vodafone pannon, sony ericsson ügyfélszolgálattal, de sehol sem tudtak választ adni arra, hogy miként tudnék faxolni bármelyik telefonnal. Elvileg van olyan beállítás mindkét típuson, hogy következő hívás típusa beszéd/fax, de ekkor sincs semmi. A havi 4-5 fax miatt nem akarok vezetékes telefont bekötni, ráadásul sokszor nem is vagyok otthon, mikor küldeni-fogadni akarok.
Eddig Xp beépített fax küldő programmal próbálkoztam.
Ha valakinek lenne bármilyen tanácsa a problémámra szoftverek, beállítások stb, akkor szívesen venném.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest