Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Lik hejjesbitve de elhet hogy megse ez ko Neked... bocs
Bővebben: link
udv
neduddki -
KovacsUr
addikt
Kimerítőt?
Bővebben: link -
neduddki
nagyúr
HI!
H ajol tevedek Tildy szurt be egeyt egy regebbi totyikban amiben a fat32 vs. ntfs vot a tema... Ha eszmbe gyun hol akkor idelinkelek...
udv
neduddki
mod:jo emebr ez a PeliScan:- )))) Bővebben: link
[Szerkesztve] -
agostonl
tag
Hétfőn megpróbálom, de doksi jó lenne a FAT32-ről!
UP -
agostonl
tag
Sziasztok!
Keresek FAT32-höz lvmilyen kimerítő leírást, hogy hogyan épül fel, ha mondjuk DiskEdit-el nézegetem.
Alapvetően az a problémám, hogy vissza kellene hozni egy 120 GB-os merevlemez adatait, melynek az első 39,07 GB-ja elsődleges FAT32, a másik kettő pedig Kiterjeszett DOS-on két FAT32-es partíció. Az elsődleges partíció megvan, csak a másik kettő omlott össze.
Nekifutottam a GetDataBack, illetve az Easy Recovery progikkal, de úgy tűnik egyik sem tudja rendesen beazonosítani az Extended partíción található két FAT-ot. Példul nem tudják a progik beolvasni a Cluster méretet.
Hosszas böngészés után én azt olvastam vhol (asszem M$-nél), hogy 32 KB a cluster méret 32GB felett, de nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest