Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Házimozi haladó szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt megpróbálom majd köszi!

Igen azt tudom hogy be kell mindent állítani és ezzel nincs is gondom. Lehet rosszul fejeztem ki magam, de a gondom az az hogy meg kell állnom egy raklap mellett és le kell nyomnom egy billentyűkombinációt hogy felszedje az adott raklapot. Pl körbálát vagy szögleteset felszed anélkül is hogy meg kellene állnom.
PitLee - scyllafren
Ebben a videóban is megáll a raklapok mellett és lenyomja a billentyűkombinációt, így kerülnek fel a pótra. Ez idáig nekem is meg van, meg működik is az autoload majdnem tökéletesen. A gondom az az hogy nem úgy gyűjti a raklapokat ahogy a szalmabálákat pl hogy elég mellé érnem és egyből felkerül a pótra.
A menüket vásárláskor már teljesen átrágtam, már nem tudok mit állítani. De kezdem azt gondolni hogy raklapoknál ez a normális hogy meg kell állnom mellette és lenyomni a billentyűkombinációt hogy kerüljön fel. Már csomó mindent kipróbáltam de a raklapok automata gyűjtése nem megy úgy ahogy a körbálánál, pl hogy melléérek és fel is kerül bármilyen billentyű lenyomása nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest