Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Na megnéztem a mapot. Van benne pár száz megányi duplikált fájl meg felesleges cucc. Először nem értettem, miért van a mapon ekkora hígfostároló telep.
Később megértettem. Szegény jáki lakosok. Súlyos emésztőrendszeri gondokkal küzdenek!
Óránként 450 adag "matéria" egy magánháztól. Matekozzunk
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve opcionálisan : mivel 4000 egység a max. kapacitása ennek a szennyviz aknának, igy gyakorlatilag nem egész 10 óra alatt megvalós az "ön-trágyázás". Nem kell trágyázni, ha már bokáig járunk benne. Ötletes!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a katonásan egyfelé, egy méretre növő fák, meg a német infralámpás disznóól se kutya

Remélem a készitő nem sértődik meg ezért a kis kritikáért

Új hozzászólás Aktív témák
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel