- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Huh basszus! Helló.
Miket fogtál Te ki basszus. :S
Figy. Ezen az oldalon pl szedd le a dacia Logan kocsit és mérd hozzá az úthoz. Ez a Logan 1:1-es méret.De, ugyan ezen az oldalon, csak lejjebb, van egy John Deere 8360R FH gép, azt is mérd hozzá az úthoz meg a földekhez. Lehet hogy mégse 1:1-es méretarányos a map.
Viszont, ezek után, nem is valószínű, hogy le fogok 1:1-es dolgokat szedegetni!
Nem volt akkor véletlen, hogy nem tetszettek már korábban is, ahogy itt írtam nem rég nektek róluk a véleményem.
Inkább csinálok magamnak mapot akkor,
Vagy épp, átalakítok 1-2 mapot olyanra ahogy majd tetszik.
A Laptomon beállítottad a legkisebb beállításokat?
Próbáltad úgy is?
Ha nem akkor próbáld meg. Én viszont, szeretem a modhostert, de persze, nem csak onnan szedek le cuccokat, hanem még legalább 6-8 másik oldalról is. Csak épp, azoknál nem tudni, hogy hogy néz ki egy map pl, mert csak 1 szutyok kép van kint, sokszor olyan kicsi a kép, hogy abból nem igen látni azt a részt se amiről készült. :S Gépeknél cuccoknál ez főleg így van! :SA modhosteren viszont, pár bonyolultságot leszámítva, láthatók akár 100 kép is, emellett, rendes leírások is vannak, pl hogy 1:1-es méretek vagy sem. Mist most újonnan amiket elkezdtek a dilisek. Azért dilisek, mert ahhoz, a növényeket is 1:1 be kellene szerintem szerkeszteni a mapnál, ami nem hiszem hogy lehetséges. Vagy pedig, teljesen meg feledkeznek erről.
Én viszont, ahogy fentebb írtam is, maradok az eddigi map verzióknál. Vagy pedig ahogy szintén írtam is, átalakítok vagy szerkesztek egy teljesen sajátot magamnak. Csak ez utóbbi, sokkal több idő! :S
Új hozzászólás Aktív témák

- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Quad Core AMD Phenom II X4 965 Black Edition (HDZ965FBK4DGI) processzor
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy épp, átalakítok 1-2 mapot olyanra ahogy majd tetszik.