Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Drift_Elek23
üzenetére
hát igen sok játéknál már inkább csak a graf-ra fektetik a hangsúlyt...lásd Crysis
Mondjuk ahogy mondtam még nem játszottam vele de én bizakodo vok vele, bár a videókból elnézve nem egy pörgős játék azzal eggyetértek... inkább ilyen lazább, sétalgassunk az erdőbe és gyönyörködjünk a tájban játék ez...
, ez van, ha pörögni akarok akkor majd COD4, abban nem lehet csalódása senkinek sem! 
Bár azért nem értem hogyhogy cecchet jobban a far cry hisz mondhatnám "testvérek" Elvileg úgy is volt hogy a a far cry folytatása Crysis néven jön ki aztán gondoltak egy nagyot és csináltak külön far cry 2őt... sztem egyépként az jobb és szebb is lesz mint a crysis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ahogy mondtam még nem játszottam vele de én bizakodo vok vele, bár a videókból elnézve nem egy pörgős játék azzal eggyetértek... inkább ilyen lazább, sétalgassunk az erdőbe és gyönyörködjünk a tájban játék ez...
, ez van, ha pörögni akarok akkor majd COD4, abban nem lehet csalódása senkinek sem!