Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
remington2
üzenetére
Jaja. A fallout 3-ban imádtam őket, ahogy a kis gombafelhők megjelennek.

Mondjuk a New Vegasban elfogadható az a tény hogy azért nincsenek ilyen robbantható roncsok mert Vegas és környékén 60-70%-ban emberek vannak. Míg Capital Wastelandban kb 70%-ban állatok, robotok, szupermutánsok stb. Egyszóval Mojave sivatagban meg Vegasban a sok frakcióháború illetve lövöldözések alatt ezek a kocsik felrobbantak.A másik hogy csináltam még régen egy kezdetleges modot és beraktam a térképre kb 30 ilyen robbantható kocsit. Hmm .. úgy a 10.-nél kifagyott a játék minden mentésnél. Sztem a változtatásokat nem volt képes elmenteni a játék.
Sztem tényleg ezzel lehet baj mert van jó néhány statikus kocsi, kamion. Ami szétlőhetőnek nézhetőek (vagyis a fallout 3 -ban ugyan az a modell szétlőhető volt) de itt nem.
Egyébként tudja valaki hogy lehet a falout 3-ból átemelni objektumokat a new vegasba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest