Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
az ultrawide screen javítás nem javította az iránytűt a power armorban, valahogy sejtettem hogy ahhoz bénák lesznek, de azért mégis nagy csalódás
azért elkezdek játszani, bebugolva van 10 vérdíj rajtam
kipucoltam egy gyárat, tele vagyok rugóval meg csavarral ami ugye a legnagyobb kincs fallout 76bajön egy 95ös szintű belémlő kettőt MINDEN szemetemet elszórtam és fel is szedte az egészet
tehát amit ma csináltam az kuka, a fél power armor gyártásához elegendő szemetemet ellopta
ja és mikrofonon még pofán is röhögött amikor rászoltam hogy adja vissza amit elvettszóval jobb lenne ha semmi pvp mód nem lenne, mert ez undorító hogy bármikor kirabolhatnak
ja és el nem tudjátok képzelni milyen irdatlan mérges lettem
eddig védtem a fallout 76ot de mostmár nem bírom, magamnak hazudnéka multiplayer alapötlet zseniális, a kivitelezés katasztrófa
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Path of Exile 2
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Sony PlayStation 5 (Fat) játékkonzol eladó + Grand Theft Auto V (PS5)
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest