- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jaja, akkoriban bexartunk-behugyoztunk, amikor megláttuk, überelt mindent. Vettem egy 7800 GT-t neki, büszkén feszítettem, amikor feltoltam max.-ra video beállításokat. Aztán a 7800 GT xarta-hugyozta össze magát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest