Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Szó sincs egóról. Én nem látom hasznát egyiknek sem eddig. Ott ül a telón, szép kis statisztikákat írogat és kész. Cserébe tudja az adataim. Legboldogabb vagyok, ha javasoltok olyat, amit apám telefonjára rakhatok, aki viszont az ég világon MINDENT beszív, amit a net kiköp. Lehetőleg persze tudjon magyarul. Lehet pénzes, az előfizetést viszont nem kedvelem..
-
zizidor
őstag
"egóból nem költesz ilyesmire"
Bocs, ma nem vagyok formában, biztos az április 1 hatása. Szóval nem arról van szó hogy nincs, csak nem fizetős (Bitdefender Free), bár egy ideje már fontolgatom a pro verziót, egyelőre még ez van. A fél életem meg inkább a Proton termékekben. Troy Hunt is nagy valószínűséggel jobban járt volna olyan jelszó menedzserrel, ami URL vagy app ID alapján működik (pl. Bitwarden és társai).
És nem, egyik sem fizet a reklámozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest