- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
Úgy látom ennél többet nem fogok megtudni, köszi annak aki érdemlegeset próbált írni.
(Azért tulajdonképpen nem rossz az arány, 15 hozzászólásból 2 a témáról szólt.) -
ISZOLE
senior tag
Bezzeg ha azt kérdeztem volna, hogy INTEL vagy AMD százával nyüzsögne itt mindenki!:DD
-
ISZOLE
senior tag
Ha nem nekem szól akkor kinek?
Eddig azt hittem az AMD honlapon azért vanak fönn ezek az infók, mert hosszas kemény munkával megvizsgálják melyik alaplap működteti korrektül a processzoraikat és ezt az infót akarják megosztani a potenciális proci vásárlókkal a későbbi reklamációkat elkerülendő. -
ISZOLE
senior tag
Hol a sok Guru?
-
ISZOLE
senior tag
Az AMD honlapján az ajánlott alaplapok verziószám rovatából elérhető egy érdekes megjegyzés. Például:
ECN: 11680A required.
For information or questions regarding ECNs please contact the motherboard vendor.
Próbáltam megfejteni de nekem nem sikerült, a gyártó honlapján se az ECN-ről se az adott számról nem találtam semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI alaplap
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 Trident Z RGB - 99 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast Black - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- G.Skill TridentZ RGB DDR4 !!4000MHZ!! 64gb KIT (2x32)
- G. SKILL 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB Black - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest