Hirdetés
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Szia!
Nem értem igazán én sem, szerintem nem német írta, vagy rosszul másoltad be.
Érdeklődéssel vettem tudomásul, h Önt az én Prohask-peremben mint tanút annak idején Budapestre beidézték. Váratlan segítségét nagyon köszönöm!
Visszaható igék:
ha tárgyas az ige - pl. sich die Haare kämmen, akkor a sich Dativban áll.
ha tárgyatlan: - pl. sich kämmen, akkor a sich áll tárgyas ragozásban.
sich waschen vs. sich die Hände waschen
tárgyatlan az ige vs tárgyas az ige (a kéz a tárgy)
ich wasche mich vs ich wasche mir die Hände stb.
Ezt akartad tudni?
A sich E/3 és T/3-ban ''sich'', a többiben a személyes névmások esetnek és személynek megfelelő alakjait veszi fel. Kivétel: Er/sie/es wäscht sich. Sie/sie waschen sich.
Arnold2: Olyan csend volt egy ideje a topikban! Bocs, h nem voltam mostanában jelen, a fórumon voltam, csak a topikban nem. Ha valakinek kell segítség, vagy elakadtok, küldjetek egy privit, főleg, ha hetekig nincs új hozzászólás!
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Huh hát ide már finest kéne,mert én őszintén nem nagyon értem,de azért megpróbálom, hátha mond majd valamit.
Érdeklődéssel vettem tudomásul, hogy ő, mint tanu a(z én) Prohaska per(em)ben az idejét Budapestre felajánlotta (szószerint fordítottam,fogalmam nincs mit jelent németül)
Nagy köszönet az előre nem látott fáradozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion x360 14 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Gamer gép - GIGABYTE B760M, Intel I5 12400F, 32GB DDR4, RX 6600 8 GB, 1TB M.2 SSD, 850W GOLD
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest