Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hasaggymeg #26268 üzenetére
Természetesen. Előre is köszönöm.
-
Igazából még rövidebb az üzenet. Ennyi lenne.
Tisztelt Google!
Youtube fiókjaimat törölték. Erről egy rövid üzenetben értesültem, mindenféle indoklás mellőzésével.
Kérdésem az lenne, hogy van e valami mód, fiókjaim visszaszerzésére, vagy egy új fiók készítésére?
üdvözlettel: -
Kedves urak! Egy olyan problémám lenne, hogy a google részére kéne küldenem egy levelet, amiben magyarázatot kérek youtube fiókjaim végleges, indoklás nélküli törlésére, illetve arra, hogy van e valami mód, régi fiókjaim visszaszerzésére vagy egy új fiók nyitására.
Ezt azért elég pontosan kéne lefordítani, és ehhez kevés vagyok. Ha megfogalmazom a levelet volna aki lefordítaná nekem? Úgy gondolom, hogy max. 5-6 mondat lenne. -
Üdvözlet az uraknak!
A skrill-nek kéne egy rövid levelet lefordítani angolra. magam is megcsinálnám de ez esetben fontos a pontos és helyes értelme a levélnek.
Szóval ez lenne.Tisztelt Skrill!
Az önöknél vezetett számlámon lévő összeget egy oldalról sem tudom elérni. Ha a skrill-re bejelentkezek akkor látszik az egyenlegem ami felhasználható de bármely oldalról igénybe akarom venni, 0 HUF jelenik meg és a fizetés mehiusul. Mi lehet a probléma?
Tisztelettel: XY
Előre is köszönöm!
-
válasz
Bjørgersson #20446 üzenetére
Köszönöm!
-
Skacok!
Gondoltam kipróbálom a cyberfox böngészőt de a hivatalos oldalon a letöltésnél egy elég komoly figyelmeztetést küld. A szöveg itt olvasható. Valami gebasz van ha törölni akarod a böngészőt de többet az én konyha (se) angolommal nem tudok kivenni belőle. Valaki tudna valami közelebbit mondani róla? -
-
Srácok a world of tanks játék supportjának lenne egy rövid üzenet. Ha valaki lefordítaná.......
Igazából ennyi az egész:"Sziasztok!
Meg szeretném változtatni a jelszavamat (nem biztonságos) de az aktiváló kód egy olyan mobilszámra megy ami már megszűnt. Mi ilyenkor a teendő?"
-
Esetleg még lenne három mondatom ha valaki bevállalná.......
-
-
Srácok!
Egy angol nyelvű levelet szeretnék küldeni a word of tanks, online játék supportjának egy befizetéssel illetve az ellenérték hiányával kapcsolatban. Nem egy túlbonyolítot dolog lenne, két, max. három mondat de szeretném ha az pontosan lenne lefordítva.
Ha valaki megcsinálná azt megköszönöm szépen.Privátban elfüldöm a szöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Last Epoch
- BMW topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest