Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Két modult használok, két 256 -ost. Értelemszerűen így jön ki az 512MB Ram, de ezek a ramok nem márkásak, mindkettő noname. (És hát sajnos az Intel 815EP B Step -es lapoknál tényleg ez a fránya 512MB - os megkötés van, így ha a harmadik bővítő modulba is tennék ramot, akkor se kép, se hang. Már próbáltam:)))
Szóval a ramok nonamek és az lenne a kérdésem, hogy mit tapasztaltatok: meddig lehet ramot túlhúzni? Úgy értem, hogy a teljesítmény is meglegyen és ne legyen instabil a cucc. Egyébként vettem a fáradtságot és megmértem: tényleg elég jelentős volt a lassulás. A processzor értékei SiSoft Sandrában jók voltak, jóval jobbak, mint 1260Mhz -en, de a lassulás olyan jelentős volt, hogy szemmel is észre lehetett venni.
Most ismét kis kísérletezésbe fogtam: 144Mhz -en fut a processzor (1295Mhz) - mert mint kiderült még többet is bírna - és 144Mhz -en a ram. Kíváncsi vagyok, hogy fog -e resetelni. Ha igen nem nagyon lehet mit tenni, vissza kell venni.
Egyébként Globalwin WBK68 -as hűtő van a procin, a melegedés nem jelentős.
A Ram kérdésben várom az újabb hozzászólásokat.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest