Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
K.Andras.Vfx #7055 üzenetére
Engem sem. Jól szórakozok.
Azért van egy enyhe "szekunderem" is mivel közben elgondolkodtam azon ,hogy minek pazarolja valaki az idejét, energiáját arra ,hogy nekimenjen két topiknak olyan témában amiben nem túl erős. Gondolod ,hogy olyanok nem olvassák ezeket akik már "szagoltak" titánt, 316l-t és egyéb fémötvözeteket, dolgoztak vele, esetleg még keménységvizsgálatot is végeztek?
Biztos te is jártas/tehetséges vagy valamiben. (pl. remek animációkat készítesz vagy mittomén.) Én inkább azt a "vasat" ütném a helyedben.
Persze tolhatod tovább ezt is, elszórakozunk rajta, de nem sok értelme van és szerintem nem is fogod tőle jobban érezni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest