Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
Apollo17hu #71 üzenetére
Ah köszike
-
Kraptor
őstag
Hát eddig azt iírtam, hosz Szorzat˙(szám;szám)
Azt is kipróbáltam ,de ugyanaz. -
Kraptor
őstag
válasz
Axel Foley #66 üzenetére
Enyim nem csinálja,!
Én még a 2002 Excelt használok.
-
Kraptor
őstag
Egy kis 1szerű help kéne. Lehet e olyat csinálni, hogy van egy szorzatom ami összeszoroz 2 cellát majd egy 3ba megjeleníti. Lehet e azt csinálni, hogy csak egyszer adom meg ezt aképletet és valami olyan symbolt hsználok, ami lehetővé teszi, hogy csak copy és pastáljam a képletet. Ez gí nézne ki, hogy A és B oslopban vannak a számjaim, amit összekell szoroznom, majd C oslopban megjeleníteni. NEm akarom mindig beírni, hogy SZorzat˙(A32,B32) stb hanem csak létrehozni valami képletet ami lehetővé teszi, hogy bemásoljam azt a C oszlopba és annak azokat a sorokat vegye A és B értékének, ahova másoltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest