Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
"Az A2- A12 cellába írja be az alábbi számokat:
24, 12, 79, 32, 104, 54, 254, 46, 9, 124, 43"Erre van valamilyen spéci beillesztés? Vagy be kell írkálni őket? Olyan opciót találtam, hogy szövegből oszlopok, de ugyanezt nem tudom eljátszani sorokkal.
-
Fboy
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Rájöttem, hogy ez nekem nagyon bonyolult ez a makrózás

Helyette megoldottam diagrammal (tudom, favágó módszer), úgy hogy a diagramm hátterének a választott térképet raktam be, a diagramm elemek körök, a méretüket pedig egy táblázatból választom ki, a diagrammon pedig szabadon rakosgathatom.
Azért köszi a fáradozást.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
egy olyan feladatom lenne, hogy egy alaprajzon/térképen kellene elhelyeznem köröket, amik az épületek értékét szimbolizálják. Tehát a kör területe akkora legyen, mint az épület értéke.
Ezt megtudom oldani valahogy excelben, úgy hogy egy táblázatban leírom az épület nevét és a hozzátartozó értéket vagy egyéb módon? -
Fboy
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem fogalmaztam elég pontosan, így megtudom oldani. De egy vonaldiagramot szeretnék és azt akarom, hogy folytassa a vonalat a másik munkalapon lévő adatokkal. Azért, kösz
-
Fboy
aktív tag
Diagramnál lehetséges, hogy a forrásadatokat több munkalapról válasszam ki? Nem akar sikerülni és a súgóban sem találtam

-
Fboy
aktív tag
Helló,
Olyan problémám lenne, hogy másolni akarok cellákat, majd beszúrás/másolt cellák opciót választom, hogy ahova beilleszteném egy sorral eltolja az ottlévő cellákat.
Csak miután beillesztem ezzel a módszerrel, nem tudom megismételni, újból ki kell jelölni a másolni kívánt cellákat. Erre nincs valami megoldás? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50