Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
El vagyok kényeztetve, köszönöm (valóban a 2007-et használom), igazán kimerítő válaszokat kapok, a dedós szintemhez mérten.

Ha adott nekem az interneten egy táblázat, amiben számomra szükséges adatok vannak, de csak úgy tudom bemásolni Excelbe, mint általános formátum, azzal tudok valamit tenni?
Konkrétan: szépen táblázatban vannak nekem felületméretek, de utána írva mindenhova gondosan, hogy m2. Nekem ezekből kellene átlagot számolnom, de alapvetően ugye értékhibával kidobja az átlagszámítási képletet, merthogy nem értelmezhető. Ezeket valahogy ki tudom szűrni? Vagy pedig az én magam egyszerű módján csináljak mellé még egy oszlopot, és irogassam át a számokat? Kicsit hosszadalmas lenne, bár elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50