Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Mellékelnék némi képanyagot, mert nem teljesen érthető szerintem amit leírtam

1.jpg: Ezen van az X legjobb érték summája
2.jpg: ezen az összes érték (nem egy summa oszlopból származik, hanem az összes, értéket tartalmazó oszlop külön van felvéve, hogy külön látszódjanak)
3.jpg: Itt látható az 1.jpg-n látható diagram adatforrása. Mivel itt csak egy értéket raktam be(vagyis csak a summa oszlopot), ezért nem tudok módosítani az adatsoron.Egyébként a 2.jpg-n látható diagramon megy az adatsor módosítása, de itt is csak az értékek sorrendjét változtatja egy oszlopon belül. Nekem pedig az kellene, hogy az oszlopok sorrendje legyen csökkenő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo 3
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50