Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Szia!
Igen, ez egy összesítő tábla, végül is kimutatáshoz hasonló. Negyedévente 9 fájl, külön 9 fájl terv adatokhoz, valamint a bázishoz is negyedévente 9 fájl tartozik.
Tehát 2024Q4-re be lesz linkelve 36 tábla 2024-hez, 36 tábla 2023-hoz (már be van linkelve), valamint 9 tábla a tervhez, ez összesen 81 fájl van "megszólítva". Természetesen fájlonként több adat van átvéve, akár különböző munkalapokról is.
Ezek most direkt linkek, munkatársam az új negyedéves adatok linkjeiben az útvonalat kézzel írja át, és ez elég sokáig tart neki. Ezt gondoltam quick&dirty módon dinamikus linkeléssel megoldani, nem akartam elmenni makró és PQ irányba. Csak hát úgy látom, nem biztos, hogy megúszom, túl egyszerű lett volna. Ugyanakkor nem értem, miért nincs ilyen lehetőség az Excelben, szerintem annyira kézenfekvő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fferi50