- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macros
csendes tag
Még írok, hátha így könnyebben érthető!
Ha kiválasztom a b1-es mezőt akkor az előtte levő a1-es mezőt kellene hozzáadnom, és az utánna következő c2-es,d2-es,.....L2-es-ig.
Ha kiválasztom a d1-es mezőt, akkor az előtte levő a1,b1,c1-es mezőket kell hozzáadnom és az utánna következő e2-es,f2-es,....L2-ig.
Csak hogy ennek dinamikusnak kell maradnia, tehát én csak egy adatot változtatok meg a képletben az adott 1-es oszlopot (bármelyiket) majd a képlet alkalmazkodik és az előtte levő 1-es számmal ellátott cellákat adja hozzá és az utána következő 2-es cellákat.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. Ezek a cellák csak számokat tartalmaznak, semmi mást. A jobb érthetőség kedvéért az 1-es számmal ellátott cellákban pl. az elköltött zsebpénzem van a 2-es számmal ellátott cellákban pedig a tervezett zsebpénzem. és én szeretném mondjok "C" évben megnézni, hogy az abban az évben megkapott zsebpénzem plusz az "A" és "B" évben megkapott zsebpénzem nomeg a "D"-től "L"-ig terjedő években tervezetten megkapott zsebpénzem együttesen mennyi pénzt fog jelenteni. De ezt bármelyik évben egyetlen adat megváltoztatásával tudjam kiíratni a rendszerrel!
Remélem így jobban érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest