Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laciahegyrol
csendes újonc
válasz
Delila_1
üzenetére
Egyik oldalon találtam ezt:
"Az előző értékek megtartásához a változót a Static típusúnak kell definiálni: Static SajatEgesz As Integer."
Ebből gondoltam, hogy mégis van mód, hogy ne kelljen az értéket újra számítással meghatározni. Nálam sehogy nem működik, vagy nem azt csinálja, ami nekem kell.A névadásnak annyi köze van hozzá, hogy az alábbi módszerrel sem kell a munkalap celláiban tárolni az értékeket:
Pl. létrehozol egy hétnapjai tömböt 7 elemmel, a hét napjaival, majd pl. egy fkeres függvény második argumentumába nem kell a munkalapon levő táblát kijelölni, hanem megadod neki, hogy a hétnapjai tömböt használja.Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Bestbuy játékok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50