Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ny.janos

tag

válasz Delila_1 #39355 üzenetére

Én a 2018. évi dátumokra gondoltam (először nem is figyeltem, hogy felvitted a 2019. évi naptárt is.
    Én a BD oszlopban csak az ünnepnapokat a BE oszlopban pedig az áthelyezett pihenőnapokat tüntettem fel. A te megoldásodban ezek együtt szerepelnek a BD oszlopban. Kivéve a pünkösd vasárnapot (2018.05.20.), de ez lehet, hogy véletlen maradt ki a felsorolásodból.

Én a BE oszlop alapján a szombati napoknak megfelelő színnel jelöltem ezeket a pihenőnapokat, te pedig a BD alapján ugyanúgy, ahogy az ünnepnapokat. Nem mondom, hogy egyik vagy másik rossz lenne, csak más.

Az áthelyezett pihenőnapokon végzett munkáért járó bérezés szinte biztosan eltér a fizetett ünnepnapon végzett munka bérezésétől. Nem tudom, hogy atycának szüksége van-e a megkülönböztetésre, de gondoltam legyen eltérő színű, hátha.

Abban sem vagyok biztos, hogy valamennyi munkáltató azonos bért fizet pl. a vasárnapokon és az ünnepnapokon végzett munkáért. Ezért pl. feltüntettem az ünnepnapok között húsvét és pünkösd vasárnapot is (2018.04.01., 2018.05.20).
    A linkelt 2019. évi munkaügyi naptárt sem értem ebből a szempontból, hogy miért nem jelöli ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák