Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Pivot table meg Pivot chart ennyire instabil/bugos? Van 20 elég nagy táblázatom egy excel fileban amiket felvittem az adatbázisba, és megcsináltam a kapcsolatokat közöttük. Van két táblázatom amikhez az összes többi van kötve (évszám tábla és hónap tábla). Ez azért van, hogy egy év és egy hónap slicerrel egyszerre tudjam az összeset változtatni.
Elkezdtem csinálni a pivot táblákat és a diagramokat (összesen kb 15-20 oldalon lenne kb 40 pivot tábla és 20 diagram összesen), de valami hihetetlen lassú és össze vissza kidobál.
A kapcsolatok jók, a struktúrák jók.
Ez ilyen? Milyen más megoldás van pivot táblák helyett kimutatásokat csinálni? Gondolom semmi.

Egyszerűbb lenne a helyzet, ha egy cellából olvastatnám ki VBA-val a táblákban megjeleníteni kívánt évet és egy másikból a hónapot?
Erre eddig csak olyat találtam, hogy a szűrő vagy a slicer értékét olvasná ki táblából. Az első azért nem jó, mert nem a szűrőben akarom az évszámot betenni, hanem a sorok közé, a második pedig szinte kivitelezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50