Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Pivot table meg Pivot chart ennyire instabil/bugos? Van 20 elég nagy táblázatom egy excel fileban amiket felvittem az adatbázisba, és megcsináltam a kapcsolatokat közöttük. Van két táblázatom amikhez az összes többi van kötve (évszám tábla és hónap tábla). Ez azért van, hogy egy év és egy hónap slicerrel egyszerre tudjam az összeset változtatni.
Elkezdtem csinálni a pivot táblákat és a diagramokat (összesen kb 15-20 oldalon lenne kb 40 pivot tábla és 20 diagram összesen), de valami hihetetlen lassú és össze vissza kidobál.
A kapcsolatok jók, a struktúrák jók.
Ez ilyen? Milyen más megoldás van pivot táblák helyett kimutatásokat csinálni? Gondolom semmi.

Egyszerűbb lenne a helyzet, ha egy cellából olvastatnám ki VBA-val a táblákban megjeleníteni kívánt évet és egy másikból a hónapot?
Erre eddig csak olyat találtam, hogy a szűrő vagy a slicer értékét olvasná ki táblából. Az első azért nem jó, mert nem a szűrőben akarom az évszámot betenni, hanem a sorok közé, a második pedig szinte kivitelezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50