Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Ez jogos, bár kérdés, hogy mi éri meg majd jobban anyagilag. Nehéz olyan karaktert találni, ami pont megfelel az ízlésednek / szükségleteidnek. Gyakorlatilag a legtöbb karakter trade esetén nagyon sok felesleges skillpontot is megveszel. Ha a skilleket lehet külön trade-elni, akkor ez a probléma megkerülhető.
Amikor én fullextrás carrier pilótát árultam anno, problémáztak a népek, hogy miért tud mellett lvl5ön vezetni még Maraudert is. Nyilván aki carrier pilótát akar, nem szívesen ad pénzt ezért a skillért.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest