Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
obre
csendes tag
Sziasztok.
Nem vagyok járatos a fórumon remélem jó helyre írom a bajom...
Egy elég érdekes problémám van az asztali gépemmel amire nem találok megoldást. Kb 3 hónapja kezdődött egyik bekapcsolást követően nem tudtam ráklikkelnek a felhasználói fiókok ikonjára, mozgott az egér de ha klikkeltem lényegében semmi nem történt... Újra raktam az Xp-t a probléma továbbra is fenn állt, a friss xp-n se tudtam ráklikkelni az ikonokra, ismét újra raktam felhasználói fiókok nélkül, ugyanez a probléma jelent meg nem tudtam a tálcára kattintani csak az asztalon lévő mappákra, majd miután megnyitottam néhány ablakot helyre állt minden a következő ujraindításig, ez 1-2 napig fent állt aztán visszatért minden a régi kerékvágásba hirtelen rendesen működött a rendszer.
Egészen mostanáig, ismét előjött a hiba, most egy Win7-et raktam a gépre de mikor betölt ismét nem tudok ráklikkelni a tálcára, csak egy CTRl+ALT+DEL kombináció lenyomása utána kel életre a rendszer...Konfiguráció: AMD Athlon 64 2800+, MSI K9N Platinum, 2 GB DD2 mem, 7600 GT 512 videókari és 480 giga háttértár
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Eladó felújított számítógép
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest