- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Autóhifi
- Milyen alaplapot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
Hirdetés: Amd RX 570 8GB XFX - PACKETA AZ ÁRBAN
zitrone88
értékelést adott
somabencsik
számára:
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, sajnos nem volt buborékos csomagolóanyagom, csak dobozom, így babaruhákkal párnáztam ki, amik természetesen tiszták voltak. Nem bálra készült, bevallom, de a feladatát ellátta.
somabencsik
értékelést adott
zitrone88
számára:
Gyors reakcio, amit rendeltem (GPU) tokeletes allapotban erkezett, ugy ahogy a hirdetesben szerepelt.
Bar a csomagolason lehetne valamicsket javitani.
Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Sajnos nem volt buborékos csomagolóanyagom, csak dobozom, így babaruhákkal párnáztam ki, amik természetesen tiszták voltak. Nem bálra készült, bevallom, de a feladatát ellátta.
Aktív témák
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi