Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Van, ahol ez aprópénz. Ha belegondolsz, hogy egy rendes kasszasiker film dollármilliókat hoz _egyetlen_ hétvége alatt _csak_ az USA-ban, akkor ott a "renderfarm" ára nem túlontúl vészes költség.
Nyilván nem otthonra fogunk ilyet venni, ezt egyelőre az ára is tükrözi, de tegyük hozzá, hogy ezek hűtése olyasmi, mint anno a FOP32/38 voltEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
kurta9999
tag
Ahogy a dekstop verzió megjelent és láttam a teszteket (fogyasztás csökkenés), egyből tudtam, hogy itt szerver fronton szép nagy előrelépés lesz Hiába, ebbe van az óriási pénz és nem a desktop-ban. Csak már desktopon is emelhetnék a magszámot.
-
veterán
Táblázatban "EPYC 9665 (192 mag)" inkább EPYC 9965 lesz
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
bteebi
veterán
192 mag, 384 szál, ugyanannyi MB L3 cache, 500 W TDP, 15000 dolláros ár... egészen brutál! Ezt a számítási teljesítményt 30 éve csak több ezer processzorral tudták volna hozni, sok 10 kW-os fogyasztás mellett.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
tibaimp
nagyúr
"Alternatív kiépítést jelent a 3 m-es node-on gyártott, Zen 5c..." -- kimaradt az "n" betű!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
S_x96x_S
addikt
> + immár eljes, kompetens AVX(+AMX) implementáció,
Tudtommal AMX (Advanced Matrix Extensions )
még nincs a zen5-ben.
de minden másban jó lesz.Mottó: "A verseny jó!"
-
Strezi
őstag
Brutál jó lett! A csúcsmodellekkel sok-sok eddigi racket, komplett szekrényeket lehet kiváltani.
+ immár eljes, kompetens AVX(+AMX) implementáció, DDR5 gyorsabb mint asztali sorozatban (spec szerint), IO tonnaszám[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
S_x96x_S
addikt
Benchmarkok:
"AMD EPYC 9755 / 9575F / 9965 Benchmarks Show Dominating Performance"
https://www.phoronix.com/review/amd-epyc-9965-9755-benchmarks"AMD EPYC 9965 "Turin Dense" Delivers Better Performance/Power Efficiency vs. AmpereOne 192-Core ARM CPU"
https://www.phoronix.com/review/amd-epyc-9965-ampereoneMottó: "A verseny jó!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest