- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán az utolsó normális vincsik voltak ezek jó áron, utána már WD is keverte a blue-greent random módon. Pontosabban 5400-7200-as vegyesen ment wd blueként.
2.5"-oknál még nagyobb volt a káosz. Elég sok notiba cseréltem 500-1tb-os hdd-ket ssd-re és méregettem, némelyik hiába volt újabb gyártású sokkal lassabb volt a régieknél. Volt hogy belassult egy idő után mintha smr lenne de nem az volt. Totál random szemetek voltak mind. Ott is volt valami 7200-as ami kiemelkedően jó volt a többihez képest de nem emlékszem pontosan, adtam el mindet.
Ja megnézem legutóbb mit szedtem ki egyik cégnél a DVR-ből mert megdöglött 3 év után: Seagate Barracuda 3Tb-os persze a 008 végű SMR-es. Elindul, kattog kettőt és leáll. Jó persze lehet vételten is. Nálam a vincsik nagyon nagy részt 5-6 év után cserések azaz mennek tovább backupnak, nem szoktak a 24/7 vincsik megdögleni 5 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 20 TB feletti kapacitású Ultrastar DC HC680 és 580 adatközpontokba, a WD Gold pedig nagyvállati szerverekbe kerülhet.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Crucial P5 1TB M.2 PCIe 92%-os (CT1000P5SSD8)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest