- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Apple notebookok
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán az utolsó normális vincsik voltak ezek jó áron, utána már WD is keverte a blue-greent random módon. Pontosabban 5400-7200-as vegyesen ment wd blueként.
2.5"-oknál még nagyobb volt a káosz. Elég sok notiba cseréltem 500-1tb-os hdd-ket ssd-re és méregettem, némelyik hiába volt újabb gyártású sokkal lassabb volt a régieknél. Volt hogy belassult egy idő után mintha smr lenne de nem az volt. Totál random szemetek voltak mind. Ott is volt valami 7200-as ami kiemelkedően jó volt a többihez képest de nem emlékszem pontosan, adtam el mindet.
Ja megnézem legutóbb mit szedtem ki egyik cégnél a DVR-ből mert megdöglött 3 év után: Seagate Barracuda 3Tb-os persze a 008 végű SMR-es. Elindul, kattog kettőt és leáll. Jó persze lehet vételten is. Nálam a vincsik nagyon nagy részt 5-6 év után cserések azaz mennek tovább backupnak, nem szoktak a 24/7 vincsik megdögleni 5 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest