- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
-
GoZoL
senior tag
-
GoZoL
senior tag
Itt is akciós a yuplay.ru-n
-
GoZoL
senior tag
válasz lordjancso #28133 üzenetére
Pl. ez
Für den Download, die Installation, Aktivierung und Ausführung des Spiels ist ein STEAM-Konto erforderlich.
Ha ezt látod akkor Steam-es, sajna meg kell nézni egyesével melyik az, de még a Mad Riders-t láttam még annak!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Megvettem a Sleeping Dogs: Zodiac Tournament de mikor aktiválni akartam akkor szólt a steam, hogy nekem már megvan! És tényleg megvan! Esetleg valakinek nem kell?
-
GoZoL
senior tag
Valaki meg tudná nekem nézni az új DMC régiókorlátos e? Köszi!
-
GoZoL
senior tag
Tom Clancy's Ghost Recon future solider vagy 4 db érdekel! Én is próbálkozok, ha valakinek sikerül átveszem tőle! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Gamersgate betérdelt!
-
GoZoL
senior tag
Hamarosan magyar címmel és magyar nyelven is vásárolhatunk az amazon-tól. Kérdés az ár milyen lesz!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz Zamery #21707 üzenetére
Nekem ezt írja ki:
Willkommen bei der Agency!
Dieser Dienst steht derzeit nur Nachwuchs-Agenten aus Deutschland, Österreich und der Schweiz zur Verfügung.
Bei Zuwiderhandlung wird sich Agent 47 um die Angelegenheit kümmern!
Viel Erfolg!
Welcome to the Agency!This Service is currently only available for our agents in Germany, Austria and Switzerland.
In case of an unauthorised usage Agent 47 will fullfill his contract!
Good Luck!
Úgy hogy elég egy proxy is de valamiért terhelt nem ad kulcsot!
-
GoZoL
senior tag
Vettem egy Max Payne 3-at, mai napon letesztelem!
-
GoZoL
senior tag
Max Payne 3, nem Steames de szerintem ennyiért a hülyének is....
-
GoZoL
senior tag
válasz wesker24 #20849 üzenetére
Ez a Far Cry 3 verzió volt?
-
GoZoL
senior tag
válasz Darth_Revan #19878 üzenetére
Magyar nyelv benne van?
-
GoZoL
senior tag
válasz Darth_Revan #19638 üzenetére
HA BF3 prémiummal rendelkezel, akkor originen keresztül meg tudod venni a Medal Of Honor Warfightert 25 €-ért! ITT található!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Amazonon az AVP elég jó árat kapott, Steames! Kuponkód nem érvényes, kipróbáltam!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki megvenné nekem a GTA és a MP3 packot azt megköszönném! (számlán nincs pénz, mire lesz addigra lemegy az akció! )
-
GoZoL
senior tag
Itt a Max Payne 3 bundle akció az amazonon! MP3-at megvenném, de GTA pack már megvan!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
A CS:GO régiózáras e és van benne angol nyelv? Jó árban van olcsóbb mint a steam!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
-
GoZoL
senior tag
válasz kulerr #16759 üzenetére
Wáá ez nagyon jó hír!!! Talán sok idegenlégiós vásárló van?
Beléptem az oldalra de nem látom a paypalt sehol!
Azért nem találtam mert én a yuplay.ru-t használom és most nézem, hogy van yuplay.com is és itt már lehetőség van paypallal vásárolni. Igaz a cirill betűk is eltűntek![ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz FehérHolló #16624 üzenetére
Ha először vásárolsz ott akkor kéri. Később csak véletlenszerűen kéri be de akkor az egész kártyaszámot a 3 számjeggyel!
-
GoZoL
senior tag
Amazon akció!
Ami érdekes:
Bioshock Dual Pack
Binary Domain -75 %
Syndicate - 2 Pack -83 %Sydicate-re keresek egy embert!
-
GoZoL
senior tag
Yuplay akció, origines mind a kettő, nem tudom, hogy régiózáras e!
Syndicate 3000 Ft
Need for Speed: The Run 2250 Ft -
GoZoL
senior tag
Origin Loves Summer! Origin 50%-os akciók!
-
GoZoL
senior tag
Yuplay.ru a következő akciók vannak:
- Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Deluxe Edition 5400 Ft
- Sleeping Dogs Limited Edition steames (Elővételi akció) Augusztusban jön a játék! 4200 Ft[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz SenorGrande #15558 üzenetére
Hát ha van paypal akkor az olcsóbb, csak az oroszok nem szeretik a paypalt!
-
GoZoL
senior tag
Yuplay-en The Sims 3 részek akciózva vannak! Diabló 3 is van de annak az ára nem meggyőző!
-
GoZoL
senior tag
Ha valakit érdekel, Lost Planet, steames, 700 Ft kb.!
-
GoZoL
senior tag
NFS THE RUN most 4990 Ft 576-nál és akinek van T-Home kapcsolat kártyája, platina vagy arany az -2000 Ft-ot kap még, így dobozosan 2990 Ft a játék!
Kedvezmény leírása![ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Akinek még nincs meg, amazon akciók!
-
GoZoL
senior tag
válasz Bluerainbow #14701 üzenetére
Nekem is orosz van, VPN-en kell aktiválni utána egy cfg fájlba át kell írni egy szót és mehet a móka!
-
GoZoL
senior tag
http://www.sg.hu/cikkek/90241/europaban_is_elerheto_lesz_az_amazon_alkalmazasboltja
Vége lesz az olcsó dollárban vásárlásnak!
-
GoZoL
senior tag
válasz BigBlue69 #13285 üzenetére
A Missing Link DLC-t máris túl olcsónak találták, emeltek rajta!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz Balazs_ #13196 üzenetére
10 $-os kuponomat el kéne használni a Deus Ex HR-e. Augmented edition mit takar?
Meg is találtam:
Exclusive 40-page Artbook - Showcasing the concepts behind the world of 2027. Discover the origins of the design, the characters and the weapons of Deus Ex: Human Revolution
44-minute making-of chronicling the trials and tribulations of the Eidos-Montreal team
Motion comic based on the first issue of the DC Comics adaptation
Game soundtrack composed by Michael McCann
E3 Trailer and animated storyboard[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Most kaptam e-mailt a Rage csak 5,09 font. A mi régiónkban is él ez az akció?
-
GoZoL
senior tag
Amazon akciók! 75 % akciók még várhatóak!
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
Aki lemaradt a PAYDAY-ről az most pótolhatja, igaz most kicsit drágább mint pár hete!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest