- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #120531 üzenetére
Nagyon nagy dolgok hangoznak el ...a gyerek úgy adja el mintha ez egy unikum szar játék lenne egy soha sehol máshol nem ütnék fel a fejüket ezek a dolgok. Pedig ,de!!
Az elsőt is kb gyűlölte boritékolható volt hogy ezt is fogja... Várom steam-re ...aka Humbleba[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120529 üzenetére
Lesz benne "jó" kis DM és zombi hentelde (Zombie Army Trilogy-módra), meg Battle Royal mód Blackout néven...
Ja... "kiváló" cím lesz...
Ahogy az SG-n írtam:"Remélem, hogy október 12 után, minden aktuális STEAM és egyéb boltos Sale-en már 50%-nál jobb leárazásokat kapnak a korábbi CoD-ok, hogy kompenzálják az idei CoD-bevétel kiesést )"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120512 üzenetére
Features
THREE New Playable Characters
Vergil is a strong, yet technical character, so newcomers can play with confidence while seasoned veterans can further sharpen their skills as they master his moves. Great for all skill levels!
Lady, in her first playable appearance, specializes in long-distance, powerful attacks. Using the Kalina Ann rocket launcher, a grappling wire, and a variety of awesome guns, she can fight with grace and ease.
Trish utilizes the demonic sword Sparda to perform a wide variety of combos. The Sparda can even home in on and attack enemies autonomously while Trish fights in tandem!Legendary Dark Knight Mode
Fight a massive number of enemies simultaneously for extra difficulty and maximum satisfaction!Refined Gameplay
Small adjustments have been made to improve the gameplay tempo, and provide an even better experience for players both new and returning.Returning Features
Signature blend of guns and swordplay
Deep combo system rewards stylish dispatching of enemies
Distinct set of weaponry and moves for all charactersA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120448 üzenetére
mennyit érdemelNE egy ilyen n+1. héccáz órás multifos? ))))
én masszív buktát remélek, kevesebbel nem érhetem be egy ennyire sikeres destiny/division után
jaés nemtom hogy lehet egy ilyen elszarni, hiszen kilóra tökjó! 60 euróért héccáz óra JÁTÉKÉLMÉNY!!!!4Amugy azt tudni kell, hogy jelenleg az EA a legnyereségesebb kiadó a nagyok közt (nem abszolut értéket tekintve, hanem befektetett tőke vs. kivett nyereség százalékában, nemtom a közgáz kifejezést). Bár azt nemtom, hogy mikor van végelszámolás és hogyan alakul majd egy lootboxok nélküli teljes évük
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120428 üzenetére
ACO-t még nem vettem meg
De igen, jogos amit írsz.
AC 1-et elkezdtem, valóban monotonná vált egy kicsit --- 30 órám van eddig benne.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120368 üzenetére
Sajnos, a Wildlands tényleg rettenet ilyen szempontból --- tény, hogy nem egy gigaász géppel futtatom, de még így is akadnak pléjerek, akik az anyósuk fél karját** is odaadnák a gépemért ---, nem is tudom kihozni belőle a "glorious 60"-at, ha szemnek is szépre lövöm be (de ha nem, akkor is alig).
//** = vagy mindkettőt
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #120354 üzenetére
Ez van akkor ha feltalálja valaki a "spanyolviaszt" minek adjak ki évente bármit is ha egy "ezer" éves cuccból folyamatosan annyi bevételük van mint sok más cégnek az évenként 5-6 single player cuccából....
Ezért nem jön pl a Valvetól se semmi érdemleges dolog...hova minek... Én se járnék be melozni ha csak adnák a pénzt mert a világon vagyokNext PC Upgrade: 2022
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #120337 üzenetére
Elhiszem, hogy drága.
Az Activisionnál szerintem nem a zene a gond, hanem a rossz licenszelés a Marveltől.
De most akkor fejlesztenek mondjuk 3 évig egy játékot, és 2 évig lesz piacon, mert 5 éves volt a licenszük? Sarkított példa, de érted. Azért mondtam, hogy pancserek.
Nincs utód... nem tudsz egy normális X-Ment venni a Steamen. Se Spider-Man játékot, ahogy elnézem (a PS4-essel sokat érek PC-sként). Most jön a Deadpool a moziba, és aki most fedezi fel, hogy van ilyen néven játék, nos, így járt.A GTA kiadójához meg ömlik a pénz a GTA 5 miatt, valamennyire még meg is értem, hogy inkább kiszedik a zenét, de megveheted, ha akarod. Nem akarnak költeni a régi játékra, mert a mostani szárnyal. Ez még a korrektebb lépés. Vagy megveszed a legújabbat, ami nincs "csonkítva".
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #120334 üzenetére
Ilyenkor nem tudom mi a módi, de számomra kicsit érthetetlen, hogy milyen jogon barmolják szét!
Mármint, ha csinálnak egy új verziót, amit az kap aki mostantól megveszi, akkor megértem. De ha globálisan szétcseszik, akkor nekem magas.
Én lincenszelve vettem. Milyen jogból veszik el? A dvd-ket is begyűjtik?
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #120320 üzenetére
sztem jobb lett mint a 13as persze ez saját vélemény, én szeretettel várom a CE-t remélem ebből is lesz szobros kiadás!
pont ma néztem a square enixes emailt h jön, aztán végigfutott a gondolat maga hogy TR maradt meg talán az egyedüli olyan sorozatnak amit szívesen látok folytatásként és rebootként, annyira el se cseszték, mondjuk itt is sajnos azok a konzolos jellegzetességek beleivódtak melyektől amúgy hányhatnékom van (monotonitás, harcrendszer-játékmechanika, túl könnyű-fejtörők nélküli talányok-már már ordít h mit kell csinálni és csak egy szefós nem veszi észre, szinte minden téren le van egyszerűsítve)//pfijj milyen ocsmány lett az ipon új dizájnja, te jó ég ez is egyszerűsödik hogy az is megtaláljon mindent aki egy 10 éves szintjén van
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120322 üzenetére
Lehetséges forgatókönyv, hogy maga Crytek se tudja, hogy mit ír...
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120318 üzenetére
Én nagy szeretettel várom... pont a főszereplő hölgy miatt (is).
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #120313 üzenetére
Köszi a választ.
Nagyon régen beleuntam a sok egyforma játékba - ekkor még indie nem létezett. Ok, kicsit sarkítottam most, elvégre próbáltak különbözni egymástól, de sokszor nem jött össze. Évekig nem is játszottam szinte semmivel. Titan Quest + 1-2 régi kedvenc, és kb. ennyi volt részemről hosszú évekig.
Azért hoztam fel a témát, mert az elmúlt években egyre vegyesebb a fogadtatása nagy durranásnak ígérkező játékoknak is.
NFS-FIFA-CoD: ahogy írtad, nem véletlenül említettem őket.
Nem várok én semmitől sem világmegváltást amúgy. A korlátok megvannak, a kiadókon múlik, át merik-e lépni?Pár napja végignéztem a Youtubeon magyar felirattal a God of War 1-3 átvezető videóit. Gameplayt nem. Nem semmi széria. Kicsit sajnálom, hogy kimaradok belőle.
De ami szintén ütősnek ígérkezik, az az új Spider-Man játék.
Úgy láttam korábban is voltak minőségi PS címek korábbi konzolra is.
PC-s vagyok, de elismerem valamit jól csinálnak.
De biztosan nem veszek konzolt, sokba lenne a konzol+játékok+tv csere. Ennyit már nem ér nekem ez a hobbi. Jelenleg még DDR2-es rendszerem van, olyan 85e körüli összeget kellene ráfordítanom (alaplap+proci+memória csere), de úgy döntöttem megy amíg be nem döglik . Amennyire szerettem fiatalon gépet fejleszteni, annyira ódzokom már tőle.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #120309 üzenetére
Ahogy ezt leírtad - milyen egyformák egyes játékok - kicsit elgondolkodtatott.
Sokkal több játékot ismertek, mint én, hátha tudtok válaszolni.
A játékok egy része képtelen megújulni. X-edik folytatás, kb. ugyanazt megkapod sok esetben (mondjuk FIFA, NFS, CoD több, mint évtizedes múlttal, iszonyat sok résszel. Lehet azóta fejlődtek, de én úgy tudom elég sok éven keresztül nyomták le ugyanazt a játékosbázis torkán).
Pl. gondolom nem véletlen a sok FC5 kritika. Engem lehet lenyűgözne, mert az első rész óta nem foglalkoztam a szériával. De ennek alapján nem is nekem készült, hanem nektek.
Másrészt mivel egy adott játék az adott szériába tartozik, túl sok mindent nem is lehet kezdeni vele (a spinoff más tészta). Single playerből lesz multi vagy/és openworld. Próbálnak ütős sztorit kreálni vagy éppen elhagyják... stb., amit az aktuális divat megkövetel.Eszembejutott pár nagyon régi példa, de ti biztosan tudtok újabbakat.
GTA, GTA 2 - GTA 3 nézet és stílusváltás. Azóta újabb rész az online multiplayert hozta el.
The Elder Scrolls korábbi részek - The Elder Scrolls III: Morrowind - itt is nézetváltás, stb. igen komoly fejlődés minden téren + MOD támogatás.
Quake 1-2 - Quake 3: Arena - Váltott multiplayerre a játék a korábbi sztoris játékokról, multi lett akár egyedül, de botokkal. + MOD támogatás.
Ugyanaz, mint a Quake esetében: Unreal 1-2 - Unreal Tournament '99.
Blood Omen: Legacy of Kain - Legacy of Kain: Soul Reaver - itt is történt nézetváltás.
Prince of Persia - Prince of Persia: Sands of Time (mondjuk az ősidőkbe nem akartam visszautalni, de idetartozik ). Nézetváltás.
Duke Nukem 1-2 - Duke Nukem 3D, nézet és stílusváltás.
Tom Raider a szép sikerek után végül bebukott. De a reboot helyrehozta a széria nevét.
Amiket felsoroltam azoknak a váltás jót tett, képes volt megújítani vagy emlékezetessé tenni a játéksorozatot.Szóval van amibe sikerült komoly változást eszközölni, és van amibe nem.
A grafikát direkt nem emeltem ki sehol. Mert valami lehet szebb, mint az előző része, de nem biztos, hogy jobb is. Akár a filmeknél. Hiába látványosabb, ettől eltekintve egy nagy nulla is lehet. -
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #120309 üzenetére
Sokkal jobb is lehetett volna, de egy jó csapattal nagyon szórakoztató tud lenni, igaz nem túl változatos a térképet leszámítva. A sztori meg egy az egyben hiányzik belőle, amit a ki-be ugrálós coop miatt feláldoztak teljesen. Ettől függetlenül alá írom, hogy réteg játék és így hogy nekem tetszett valamennyire még mindig nem játszottam végig, pedig megjelenéstől megvan.
Én pedig a Far Cry 5-el jártam úgy, mint te, hogy kár volt megvenni! Van benne 16 órám és ha elindítom nem bírok 1 órát játszani, mert iszonyatosan unom!
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #120307 üzenetére
Miért akartok egy taktikai tps-t GTA klónként beskatulyázni? A Narco Road esetleg az akart lenni, de azt a legnagyobb hülyeség volt egy Ghost Recon-hoz kiadni, mert semmi köze hozzá. JC3 meg szintén teljesen más műfaj! Semmi értelme hozzájuk hasonlítani a játékot azért mert lehet benne autót vezetni!
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #120280 üzenetére
Számos megszorításból épp elsők között szerepel a játékkal való ellátottság. Ha épp nem érdekelnek az exkluzívok(amik általában konzolok közti elkülönülést jelent, PC inkább megkapja mindeniket mint nem, még ha később is), vagy az AAA kiadók erősen csökkenő számú játékai, akkor nézés van, mert a visszafele kompatibilitás nincs ott a szeren. Indie játékoknál pedig abban lehet reménykedni.. hogy a választott konzol majd kap portot PC-ről.
Legújabb multiplatform AAA élményem a két héttel ezelőtti Tom Clancy's Ghost Recon® WildlandsTM free víkendből van. 3 buta bot társsal együtt kiraktak a hegy tetejére némi sablonos történet ledarálása után, hogy fogjuk meg majdan a Nagy Gonoszt. Némi open world semmittevés, buta bot ellenség ellenőrző pont kiiktatás, buta bot ellenség kergetőzés, random erőforrások megbányászása, pár küldetés ledarálása(ahol buta botokat kellett kinyírni esetleg buta botokat védelmezve), és az egyébként gyönyörű táj megcsodálása után töröltem a fenébe, és konstatáltam hogy nekem ilyen lelketlen, magukat még komolyan venni akaró GTA klónokra már nincs erőm. Inkább mennék vissza a lassan 3 éves Just Cause 3-hoz szuperhősködni és rosszarcúakat minél újabb módon kifingatni.
Legújabb indie élményem a negyed részig kész Holdfast: Nations At War-ból akad. Némi bemelegítő körök után, mikor próbáltam rájönni hogyan találjak el bármit is elöltöltős muskétával, hogyan ne lövessem le magam a hosszú újratöltés alatt, meg egyáltalán rájöjjek mit kell csinálni, pont belebotlottam egyik közösségi ezred vezetésének díszes kompániájába. A tiszt úr épp elő szóval, és zenével embereket toborzott a zászlója alá(szó szerint, mivel az officer, flag bearer, és kísérő zenészek mind választható kaszt a játékban), majd mikor egy kisebb bandérium összesereglett(150 fős szerveren), jól oldalba kerültük a mocskos franciákat(miközben jól leszidtuk őket, mert ugyan miért ne lennének a játékban taunt és insult kiáltások ), elfoglaltunk pár fontosabb pontot(pl a palánk erődjüket melynek ágyúival utánuk is lőttünk ^^) és jól megnyertük a csatát miközben a népek angol indulókat micspamoltak.
Magyarul a játék elég early access, de a közösség a Source modok legjobb napjait elevenítette fel bennem.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
őstag
válasz cyberkind #120263 üzenetére
De még az is lehet hogy ők szopják be , mert a csillagos égig érő áraikkal a saját biznisz alatt metélik ki a fát. Nem csoda hogy évente kevesebben vesznek asztali PC-t. Ismerősi körben - értem ezalatt azokat az ismerősöket akiknél van egy kis pénz tech cuccokra - a legtöbben csipőből ugyan azt vallják, a gyereknek jó az ikszboksz vagy a pées, mi a faxxnak vegyek 5-6k-ér asztalit. A piac igazodik majd a kereslet kívánalmaihoz. Most '18 derekán PC ügyben tényleg érvényes a frázis h régen minden jobb volt , mert ha csak azt nézem hogy a nettó keresetek nőttek , de azért annyira nem hogy egy jobb RAM kit-ért elkérjenek 100 papírt, ami max az 50-60 ezres kategóriát súrolta max.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120261 üzenetére
Hát ja...
Az egy dolog, hogy volt ott árvíz, de hogy mindent tönkretett volna abban a gyárban...Ez épp olyan, mint az áramszünetes SSD gyár malőr "mese"...
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120217 üzenetére
A(z olyan) szakáll manapság nagyon (újra) trendy(bb) -- talán a migrácsoknak, talán az arra izguló nőknek, talán kelebeknek köszönhetően...
-
eami
veterán
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120182 üzenetére
Nekem a Zufók azt súgták legutóbb, hogy a Nap egy vörös gömb, aminek a belsejében laknak a Gyíkemberek...
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120182 üzenetére
nagy számok törvénye miatt szerintem a több csapat -> több jó
a wd2 az egyetlen platinám (kimaxolt) ps4en, tehát eléggé tetszett (az első is, de a folytatás jobban - várom a hármast). a multija is eszméletlen eredeti, pedig az aztán végképp nem szokott érdekelni!
az fc5 sokak szerint a bénább négyes után megint jó, az origins végre felnőtt a korább elvárásokhoz, de a divisiont vagy a rainbow sixet is sokan szerették (a for honor és a többi futottak még cím (vagy amik most nem jutottak eszembe ) lehet h nem ment akkorát, de fura is lenne, ha minden kísérletük bejönne )
remélem a következő nagy dobás végre megint egy splinter cell lesz - a blacklist jó kezdet volt, kérek még!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120171 üzenetére
de az megvan, hogy az ubisoftnak nem egy csapata van?
jajó, ilyeneken ne akadjunk fenn. ubi=szar. értem(#120179) cyberkind : tudom és szerintük a homoszexualitás is betegség, a férfitestben nő lélek (vagy fordítva) pedig egyszerűen "hülyeség"
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120179 üzenetére
Ne má', hát nem lapos...?!
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120171 üzenetére
Hát ha egyszer a szarra is (és szó szerint is) igény van, akkor nem szabad(na) csodálkozni semmin ezen a Földön.
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120119 üzenetére
vicces amugy, hogy a ps4 megélt mondjuk 10 pecset, mindig javult valami, de elromlott másvalami... most jobb a performance, van hdr isállítólag - ám a popup zavaró(bb)
voltak pecsek, amikor xboxon futott rosszabbul, máskor azt pecselték jóra digitalfoundry tesztelgette egy ideig, de beleuntak értem én, kicsi, elsősorban pécés fejlesztők, szóval a perfekt w2 xbox360as verzájával csak szerencséjük lehetett
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120115 üzenetére
a currgen/pc gta5 nem a prevgen konzolok felhúzott verziója, így az h mennyit melóztak vele, az egy nagy kérdőjel - ennyi erővel a witcher3 az a witcher2 pimpelt verziója, amivel nem is lehetett túl sok meló
és még1x: a w3 minősíthetetlenül fut konzolon, ergo ahogy kinéz, irreleváns (nemlétező hardverre készült)
- nyilván lehetne a gta5 sokkal szebb, ha 1fps-el futna... a 30 legyen már a minimum"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #120067 üzenetére
Ők is gondoltak rá, csak a kinézett rendező (Verbinski) közölte, hogy minimum 180M $ kellene hozzá, amit nyilván nem adtak meg. Jobb is, hogy egyelőre földbe állt az a projekt, különben nézhetünk egy tévéfilm minőségű cuccot majd ami megint csak a címében emlékeztet az alapanyagra.
DE
Ha már úgy is szóba került a BS akkor tudom ajánlani a magyarul is megjelent regényt hozzá, John Shirley: Rapture című előzmény művét azoknak akiket a világa érdekel, szerintem remek könyv lett.Do you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cyberkind #120055 üzenetére
Egyelőre csak egy nagyon erős pletyka a dolog, én azért a hivatalos bejelentésig/cáfolatig csak óvatosan kezelném.
Btw sokan szidták az Infinite-t, szerintem mocsok jó rész volt.
tomsolo:
"és egy másik univerzum spinoff lehetőség " - Hát ezt már ellőtték.
_____
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120042 üzenetére
nekem a tlou is annyira para volt helyenként, hogy volt ahol csak fülest levéve, hang nélkül tudtam átvergődni magam ezért is nem sürgős az isolation.... pedig egyszer demegnézném
(#120033) tomsolo - ha saját vállalkozásban, akkor nem irigyellek! ha alkalmazottként, akkor kicsit
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
-
arty
veterán
válasz cyberkind #120027 üzenetére
"szebb" ... izlés dolga max annak, aki szereti a mindenféle kamu-képjavító szemét effektet...én pl nem.
game módban egy mai tv 20ms környékén/alatt van, ami - pláne kontrollerrel/30fps mellett - egyáltalán nem zavaró/észrevehetetlen. és pláne nem a gowban, ami 4k-ban szaggat, performance módban meg a 60fps-t képtelen tartani (ergo ott is szaggat). silány, igénytelen fércmunka.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #120020 üzenetére
Van game mód, az én középszar tévém is 30 ms-t tud így, ami még Forza 7-ben sem zavaró 60 fps-nél.
i2k: Így már értem, nem flamelni akartam egyáltalán.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #120015 üzenetére
Arról nem is beszélve...
-
-
arty
veterán
válasz cyberkind #119960 üzenetére
De azt ugye elismered, hogy "nem rendeltetésszerűen" használtad, legalább?
Vagy pisztolyt tartottak a halántékodhoz, hogy így nyomjad?
(És örülök/köszönöm az őszinteséget, hogy részletesen kifejtetted a hátteret, szerintem fontos adalék, nem csak annyit, hogy "letoltam, unalmas sz*r vot"!)én a coopot jóelőre leírtam: nemcsak a megoldás nem tetszik, az fc4 alatti bughalmaz alapján sem igazán adtam volna neki esélyt (esetleg 1 évnyi pecselés után, noha a 4-en is alig-alig segített...)
majd ócsóér' megveszem, nekem a 3 után még a 4 is "elment", itt pedig csomo ott már végképp elhasznált mehanikát kivettek ... szal van benne bizalmam!
-
arty
veterán
válasz cyberkind #119949 üzenetére
tehát szar a játék, mert mindent háromszor kellett megcsinálni és emiatt szénnéuntad magad?
attól félek, ezt magadnak cs*szted el ... (legalábbis olvasva nekem ez jön/jött le - hogyan NE játszunk farcry-t )
(#119958) Cheesus : a video bemutatja, hogy mennyire más volt a prioritás a két játékban. a kettest teletolták ilyen apróságokkal, ami mellett a játék kvázi annyiból állt, hogy respawnoltak a lokálok és lűjjed őket a végtelenségig, amíg meg nem unod ... jó sokat ért, hogy leesik a lökhárító a TELJES játék szempontjából...
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #119944 üzenetére
mindenrevanegyjimsterlingvideo.rovat
The Jimquisition - Ubification
illetve:
Metacritic - Far Cry 5 PC critic reviews
Azoknak az értékelés kollázsoknak hiszek amit én hamisítottam.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz cyberkind #119954 üzenetére
Majd megveszem az egészet később, nem hajt a tatár van egy mázsa más játék amivel 1 óránál tovább nem is játszottam. A primalt is kb az elején abbahagytam. Sok haver mondja amit én is tapasztalok ezek a far cry részek rekord gyorsan unalmassá válnak.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #119948 üzenetére
Sajnos én is hasonlóan látom a játékot, de még csak 12-13 órám van benne. Nem is akartam megvenni, mert gondoltam, hogy sok újat nem fog nyújtani, de akkora volt a hype és minden tesztben ömlengtek róla, hogy végül beadtam a derekam. Sajnos először volt igazam, tipikus Far Cry, némi technikai és játékmechanikai frissítéssel, de semmi olyan nincs benne, mint pl. az AC: Origins újításai, ami nekem kifejezetten tetszett. Leszögezem, hogy nem tartom rossz játéknak, de ha most vissza csinálhatnám a vásárlást kb. 20-25 € környékén mondanám rá, hogy megveszem és annyit megér. Szórakoztató játék, de sajnos könnyen megunható.
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #119948 üzenetére
Ja igen, az kimaradt, hogy sajnos ezek a coop-os körök mind párhuzamosan mentek a sajátom mellett, mert amit ott haladtok, az csak a host játéka, max a pénzt, a fegyvereket és a karakterfejlesztéseket lehet áthozni, amúgy abszolút nem lenne ez 70 nálam.
Ha bármit akartok tudni a játékról, kérdezzetek, max nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #119885 üzenetére
Az elmúlt években már alig nézek filmeket, nem érdekelnek úgy, mint régebben.
Leo lehet jó színész, de én nem kedvelem. A Kapj el, ha tudsz tetszett, de inkább a sztori miatt, maga a film volt jó összességében.Fassbendert is csak pár filmben láttam. Szerintem jó színész, de az megint más kérdés, ki mennyire nyúl mellé szerepekkel, melyik film bukik, és melyik nem. Mert a film mögött vannak más színészek is, forgatókönyv, rendező, látványvilág, stb. Ténylegesen nem feltétlenül a főszereplő miatt bukik egy film, csak vele azonosítják az egészet. Az ő sikeres filmje, vagy az ő bukása. Ő az egész "arca".
"amíg a régiektől meg szinte bármit bármennyiszer."
Mondjuk ebben nyilván benne van a nosztalgiafaktor is, ami nincs az x éves filmeknél, mert újak.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #119817 üzenetére
The Rock lehetne jó akciósztár, mert kellően nagy darab, és van humora, pont mint Arnie és Sly anno. Csak épp erre a fajta akcióhősre ma nincs igénye a többségnek. Én mondjuk bármikor jobban megnézem a Kommandót sokadjára is, mint bármelyik akciót 2000 után.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #119819 üzenetére
"50-es évektől a 90-esig, addig jó volt a zene, 90-től elkezdett átalakulni, és 2k-tól pedig szarrá vált"
Szerintem te nagyon pedálozol a Crytek és DJKultúra úr megüresedett pozíciójára.
Épp nemrég örvendeztem, hogy végre eljutottunk oda, hogy egyre több jó játékzene akad, mert már otthon is egész jó zenét lehet összedobálni digital audio workstation cuccokban, erre meg jön a komment spam hogy bezzeganagyapámidejében.
De most hogy mondod, ránézve a kedvenc listáimra pont 90 előtti alig akad, az is inkább feldolgozás modern hangszereléssel, 90-ben sokról azt se tudták volna hogy eszik vagy isszák.
szóval jön a büntető zenedélután-este szakadó eső előtt-alatt-után
Recomposed by Max Richter: Vivaldi – The Four Seasons
Saltillo - Ganglion - A Neccessary End
Faux Tales - Atlas (Acoustic version)
Oh Be Clever - River
Rudimental - Not Giving In (Ft. John Newman & Alex Clare) (Phaeleh Remix)
KPM Music - Dubstep Symphonic - részei Saints Row IV-ben is hallhatóak
Jennifer Lowpass - I need your lovin' Sagy & Lingyi Mix
Nero - Syndicate remix - wubz egyenesen a 2012-es reboot játékból
Subsonic Voodoo - Bitch I'm Aқın
K.Flay - FML (Vanic Remix)
Amon Tobin - Searchers
Gramatik - Day Of The So Called Glory
Laibacj - Türkiye
Bonobo - Kiara
Orange Blossom - Ya Sidi
Goulasch Exotica - Betyárvizit
Massive Attack - Small Time Shot Away
Second Person - Woods
Travelling Day - Blue Road
Wax Tailor - Que Sera
Citizen Cope-Let The Drummer Kick It
Trentemøller - Moan
Frenic - Old Waltz
Aija Andrejeva - Dvēselīte
Yonderboi - No Answer From Petrograd
Röyksopp - So Easy
Goldfrapp - Utopia + New Ears mix
Ian Brown - Time Is My Everything
Faithless - Killers Lullaby (ha a jogvédőjük minden értelmesebb helyről lelövette a számot akkor lesz így)Радость Моя - nasheed remix
Hozier - Arsonist's Lullabye
Blue Saraceno - Dogs of War
Sam Lee & Daniel Pemberton - The Devil and The Huntsman
The Avalanches - Frontier Psychiatrist
LITTLE BIG - GIVE ME YOUR MONEY (feat. TOMMY CASH)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119830 üzenetére
"igazából magyarokat se nagyon"
Én is a régieket maximum -- például mostanában ismertem meg a "Kati és a Kerek Perec"-et, eszméletlen, mennyire el voltak nyomva itthon Erdős Péter által, aki -- nem elfogulatlanul, ugye - a Neotont nyomatta (a csapatot amúgy szeretem)...
A Kati és a Kerek Perec "Tizenöt nyár" c. dala (is!) nagyon üt, még most is.
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #119825 üzenetére
Öreg vagyok én is.
De ha félretesszük a "régen minden jobb volt" dolgot, abban azért szerintem mindenki kiegyezhet, hogy pl. a játékiparban az 1990-es években több műfajt teremtettek (esetleg játékmenetet), ezzel együtt több maradandó játék készült. Mintha jobban megerőltették volna magukat, jobban mentek az elképzelésük alapján, nem volt még "tuti recept" főleg az adott stílus első pár játékánál.
Persze sok címre már a kutya sem emlékszik.A Duke Nukem 3D is csak egy "Doom klón" volt, ami ugye Wolfenstein 3D klón volt, és mégis kiemelkedett a tömegből, amikor minden "Doom klón" vagy RTS volt. A sok idióta döntés miatt a Duke Nukem Forever nem tudta megismételni a sikert.
Nyilván születtek új stílusok mondjuk az elmúlt 5 vagy 10 évben is, de a nagy eladásokat a jó öreg FPS. TPS, RPG, stb. szállítja. Nem pl. a sétaszimulátor.Inkább az egyszer sikerült, megint sikerülnie kell dologgal volt sokszor gond, és ez manapság is így van.
Tud bármi újat mutatni egy folytatás az előző részhez képest? A grafikát hagyjuk, az a technikai fejlődéssel jár, attól hogy valami jól néz ki, nem biztos, hogy jobb játék is, mint az elődje.
Ha nem sikerült, és nem voltak jók az eladások, jött a leépítés, vagy a stúdió eladása/felvásárlása, esetleg bezárása - ha már előtte megvette valaki. Manapság is ez folyik, nem csak régebben.
Ami változott, az a közösségi finanszírozás, és az indie megjelenése. -
ayo
veterán
válasz cyberkind #119819 üzenetére
= öreg vagy
régen is volt szar zene és most is. a különbség az, hogy más generáció van középpontban. és most ahogy játékból is havonta ömlik a szar, úgy a zenéből, régen havi egy újságban bőven össze tudták szedni az összes megjelenést, most napi újság kéne ehhez és akkor talán a legfontosabbakat sikerülne
(#119821) cyberkind: ja olvastam feljebb, ez később csak rosszabb lesz szerk. haha, ugyanazt írtuk
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #119817 üzenetére
Szerinted az akkori öregeknek az milyen volt? ők arra mondták, hogy bezzeg régen Humphrey Bogart és a többiek, most meg csak SLY és ilyen hülyeségek vannak.
régen nem volt semmi jobb, csak régen volt, nosztalgia faktor ezerrel. ezt amúgy nem egyszer tapasztaltam meg játékok téren...igen, ebben ez a hsz. tartalmaz játékokat is
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz cyberkind #119765 üzenetére
Aki ráér inkább olvassa el előbb, mert a könyv kib*szott jó. A film állítólag köszönőviszonyban sincs vele sajnos (még nem láttam, majd megnézem a napokban).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119769 üzenetére
Engem pont azzal taszít, amiért oda vannak érte: kulturális zanza.
-
arty
veterán
válasz cyberkind #119687 üzenetére
az fc3ban a coop önálló történet, absz. megállja a helyét
fc4-5 csak ilyen értelmetlen, egyikhalad-másiknem bénaság(#119744) Crytek - ultimate ennyi sose lesz, de alapjáték simán (korábbi forzák is beestek egy idő után ennyire)
(de az fm7 csak fél éves, nemtom mit vártok... ráadásul 700 kocsi mellé még 50 az aztán "nagyon sokat" ér annak, aki nem gigafan)
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119712 üzenetére
//Margóra: nekem is csak telepítve van a Mordor, puskázva tudom, hogy mindössze csak 7 órám van benne -- de mondjuk azt nem is untam.
A Mad Max az egy überbrutál meglepetés játék lett - 130 órámat nyelte el úgy, hogy szinte fel sem tűnt (öcsimax). Eszméletlenül élveztem.
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #119692 üzenetére
meglátjuk mit tud, a koncepció jó, csak nekem ezeknél mindig megvan a kétely, hogyha ennyire egymásra van utalva a játékos akkor mennyire lesz jó vagy rossz. meg hát maga a játék mennyire lesz izgalmas. én tuti majd csak olcsón nézek rá, mert szerintem ez ár / játékidő arányban nem a legjobb lesz, bár eddig 5 óra 10 percet írtak, ami azért majdnem 2x több mint az előző játékuk, de 1 felhasználóból nehéz átlagolni
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #119687 üzenetére
Nem rosszak, de azt a gameplay-t nem fogod leadni, mint ahogy ők mutatták be a "valódi" játékélményt. Annyiban jók azok, mint a legós játékok, amiket írták, hogy kevésbé vagy ráutalva a másikra, ennél a játéknál viszont a videók alapján baromira, ami bizonyos esetekben lehet mókás, de igen csak leszűkíti a lehetőséget.
(#119688) akoska07: nekem E3 alapján is már az jött le, hogy ez egy 1x kijátszod és eldobod kategória. Persze ha nagyon menőre sikerült és ezernyi egyedi megoldás van, lehet újra neki lehet menni, de gondolom itt az adott szituáció megoldásánál elő fognak jönni a legtöbb lehetőségek, tehát inkább csak egyszer végig még a story-n. Szerintem az unalom max. abban lehet, hogy erős co-op és direkt arra megy, hogy nem tudod mi lesz és ezért végig kell nézned az adott szitu helyzeteit. Ezt meg lehet tolni jól is meg szarul, de ehhez játszanom kéne, hogy érezzem milyen
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz cyberkind #119678 üzenetére
NEM
Mijentv-t ?
---------
Amúgy pont ma döntöttem el,hogy nem adom el,nem cserélem le.
Jön majd a PS 4.8 vagy 4.95 vagy mittomén mi lesz a neve
Majd azt behúzom.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz cyberkind #119670 üzenetére
Unalmas konzolos cucc.
Szvsz neked ezért tetszik.
Szerencsére nem vagyunk egyformák.
És igen,kb az átvezető videók amik próbálnak hozzá tenni a játékhoz,mint sztori.
X hsz-el feljebb ugyanezt írtam.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest