Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Telefonban szerintem vannak nagyon jók, a samsung galaxy s2 szerintem egy óriási fogás volt, és 100 körül megkaphattad újonnan is előfizuval. A zsebemben lakik kulcs és pénz mellett, vigyázok rá, de fele annyira sem mint a nyomtatóimra, és egy karcolás nincs rajta, tökéletes. Nem recseg-ropog, nem hullik szét még ha leesik sem. A telefonok egyébként tökéletes példa erre, mert ott is az van, hogy lehet kapni ugyanazt a teljesítményt papíron e-bayes másolatokban, de azok rettenetesen vannak összerakva, ezért annyi. 4magos proci, 1Gb ram, csak nem mindegy milyen.
Nem értem félre egyébként, de megmondanád milyen nyomtatók azok? És mit jelent a tudni kell használni? Azt, hogy minden nap nyomtatok vele 100 színes oldalt?
Mert őszintén elég régóta vagyok az IT szakmában, de ilyet még nem láttam, milliós gépeknél sem, max ha szervizszerződés volt rá kötve, és félévente valamit cserélni kellett benne, de légyszi homályosíts fel ezzel kapcsolatban, mert lehet végig én szúrtam el valamit.
Konica-t azért vettünk, mert az volt a legajánlottabb nyomtató az egyik technológiánkhoz, meg mert volt egy kis Konica-m és az bakker túlélt minden más gépet, a legolcsóbb lézeres fekete gép volt, abba ha belefeküdtem volna is nyomtatott volna annyira jó masina volt, szóval nem annyira az alja az tapasztalataim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest