- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
aticime
csendes tag
Otletem a te bajodra nincs. Nekem egy asus A7V-m van. Benne 1.2 Athlon 266 fsb-vel. SCSI=19160 adaptec, ket IBM hdd es Yamaha cd iro. Hang SB Live Value, ASUS V6800 VGA, SMC 1211 TX/WL halokartya. A problema ott kezdodik, amikor a BIOS-t frissitem 1009-re. Az alaplapra integralt UDMA 100-as kontroller uj BIOS-a osszeveszik a SCSI kartyaval. Irtam az ASUS-nak nagyivben sz....k ra. Igy kenytelen vagyok regebbi BIOS-t hasznalni. Igy most eppen nincs bajom a geppel.Tamadd le az Epoxot, kutya kotelesseguk a kompatibilitasi problema megoldasa.
-
kismedve
csendes tag
Ebben én sem vagyok szakértő, de bizonyos helyzetekben szükség van egy terminátorra (Swarci rulez!) a SCSI kábel szabad végén.
Ez csak egy ötlet! -
guest
veterán
Milyen hangkártyád van?
SB Live? -
guest
veterán
Egy Epox 8K7A alaplapom van 1.3/200 Athlon procival. A gépemben van egy SCSI vinyó és SCSI író. A problémám ott kezdődik, hogy ha a proci csak 200 FSB akkor a SCSI cucc gyönyörűen műkszik. Abban az esetben, ha 1.3/266 procit teszek bele a SCSI teljesen megbolondul. A windows-ban a vinyó nem elérhető, (látja, de nem ad neki betűjelet) hülye kriksz krakszokat ad névnek. Az írót látja, de semmilyen programot nem hajlandó elindítani róla. (Windows hibaüzenettel elszáll). Amikor bekapcsolom a gépet a SCSI detect-nél 5-ből háromszor nem rendel betűjelet a vinyóhoz.
örömmel venném, ha valakinek lenne valamilyen ötlete, hogy miből adódhat ez a probléma.
Blade
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged