- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hislah
aktív tag
Sziasztok!
Hátha van már tapasztalat a kérdésemre:
Jelenlegi AMD Athlon 5350-es procis DC tápos konfigom leváltásán gondolkozom. A kiszemelt egy J3455 CPU-s Asrock lapos kombó lenne. SSD + 2x4G 1600 DDR van még mellette.
Éreznék szignifikáns pozitív változást a mindennapi általános pötyögős netezés közben? Sajnos elég erőforrás éhesnek érzem a mostani webes tartalmakat is.
Köszönöm!!! -
hislah
aktív tag
válasz cinemazealot #49686 üzenetére
Gyakorlatilag egy komolyabb média lejátszót használok filmezésre. A PC mindennapi pötyogésre van. SSD van már benne. A netes tartalmak megjelenítését szeretném gyorsítani rajta. Azt éreztem kicsit visszafogottabbnak. Mindenképp maradnék a minimál vonalon. Az alaplap a monitor hátulján kapaszkodik.
-
hislah
aktív tag
válasz cinemazealot #49686 üzenetére
Köszönöm a megtisztelő választ. Akkor nem erőltetem a váltást. Jó ez így. Az Intel mellett mondjuk max a frissebb kodek támogatás szól. De úgy is max. full HD tartalmat nézek, azzal bőven elbánik!
Ebben mi volt az OFF-os szöveg???
[ Szerkesztve ]
-
hislah
aktív tag
válasz canniball #49690 üzenetére
Nincs probléma. Max veled. Tessék mégegyszer elolvasni és értelmezni a kérdésem. Javaslatot vártam. Kaptam. Meg sok szürkézést tőled.
Van egy médialejátszóm ami a fő lejátszó eszközöm. Mellette a gépen ugyan úgy nap mint nap több video kerül lejátszásra, de bocsánat, hogy nem említettem...Komolyan ilyet nem kaptam meg a prohardveres pályafutásom alatt...
Na jó azért nem fogok tönkre menni miatta. 😂😂😂[ Szerkesztve ]
-
hislah
aktív tag
Téma összefoglaló első pár sora:
"Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Ha aziránt érdeklődnél, hogy milyen gépet vásárolj légy szíves jelezd, hogy:
1. pontosan mire szeretnéd használni? *
2. van-e már bármilyen komponens (pl. merevlemez, memória stb.) hozzá?
3. mekkora összeget szánnál rá?
4. csak új alkatrészekben gondolkodsz vagy használt is szóba jöhet?"Ezt már én OFFoltam.
Ügyes vagyok?Köszönöm és bocsánat.
-
hislah
aktív tag
válasz canniball #49694 üzenetére
Előző hozzászólást elolvastad?
Összefoglaló?
Hm?Bocs, hogy nem adom magam olyan könnyen. 😉
Csak tudnám miért fárasztod magad ennyire.Szürkézd ki a hozzászólásokat, amik fájnak, de ne irányíts át sehova. Elolvastam előtte az összefoglalót természetesen, ezért tettem fel a helyes topicba a kérdést. Sztem ezzel csak neked okoztam lelki sérüléseket.
Kicsit olyan érzésem van, mintha egy portás öregemberrel vitatkoznék, aki "hatalmat" kapott a kezébe és visszaél vele. Persze nevetséges formában. Gondolom valami gixer van otthon, de ezt próbáld nem a topicra, illetve az ott élő közösség tagjaira vetíteni.
Nem akartalak megbántani, de kihangsúlyozom, engem nagyon megbántottál ezzel a mondattal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest