Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Patice
üzenetére
Az Intel IGP nemrég még nagyon jó kompromisszum volt, amíg a 4K/HDR/10bit dolog be nem jött
Melyikkel van gond? Úgy tudtam a HDR is megy, 4k is... a kimenet a legnagyobb gond, de 24p-vel még azzal is lehet élni.Persze ezt core vonalon Kabytól felfelé értem, onnantól van 4k HEVC main10 hw-ből. De tudommal Atomnál sem állnak rosszabbul az újak, vagy igen?
Érdekel, mert én is előre terveznék 4k-ra, de főleg a kimenet miatt nem látok nagyon jobbat a mostaninál.
A G3900-am ugyan csak Skylake így a main10 is csak hibrid... lenne, ha ebből nem spórolták volna ki azt is. (az i5 Skylake tudja, a Celeron valamiért nem). Viszont egy G4560 már vinné hw-ből. HDR-t tudtommal tud.
Egyedül az 50-60p kimenet nem lenne megoldott.
De jobbat meg nem látok. AMD-nél a Zen jó lenne, de csak ha jönne a 2/4-es Athlon. A 2200G overkill szerintem HTPC-be. A fogyasztása se olyan...
Nomeg ott is nagyítóval van HDMI 2.0-ás lap és ITX közeli méretű lap is, még külön-külön is, nemhogy egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nomeg ott is nagyítóval van HDMI 2.0-ás lap és ITX közeli méretű lap is, még külön-külön is, nemhogy egyben.