Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
válasz
tibcsi0407 #48129 üzenetére
Fu engem érdekel az a készülék és várom a cikkedet !!!
Én úgy tudom hogy van egy videó pakk amit a gépek tesztelésénél anno használtak vagy használnak, de ez ilyen teszt videókból összeállított dolog, szóval ha Te kiprobalod a mostanában legelterjedtebb formátumokat és kodekeket akkor mindent jól csináltál.
H264 minden fele bitratajú ultra HD hang és egyéb egyszerre, egy kis hevc h265, 4K meg minden.
Talán egy olyan Google keresés segíthet neked hogy média center test videosegy próbát megér.
Amúgy a fránya mindenit az őshonos fórum tagjainak ennek a topicnak!! Egy tok korrekt kérdést feltettem pár napja és jó magasról sz*rt rá az egész bagázs !! Bezzeg a transmission szerencsétlenkedést lehetett magyarázni, pedig arról van Google + 4milliard tutorial !? Na meg persze józan paraszti ész is.
-
szasanyi
félisten
válasz
tibcsi0407 #48129 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest