Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
1db Ram
ja a WIn már a múlté csak kipróbáltam mert tegnap elsőre még a BIOS-t se tudtam elérni kicsit döcögve indult a kapcsolatunk a vassal
bulletstorm
Aida alatt megnéztem a proci terhelést de ha agyonütnek se emlékszek mennyi volt, de nem 100% rémlik, de mindegy is nem ez lesz a fő feladata
A BD tartalom ment neki ez a lényeg a TV ezen hasalt el Samu Le40C630 a lejátszás is meg megakadt, de amint hangot váltottam -mert angollal indult a film- na onnantól szétesett az egész kép 5-10mp váltott de az is szét volt esve, érdekes ,hogy ami az egyiknek megy a másiknak nem
Na meg a TV a feliratokat kezeli gyalázatosan illetve szinte sehogy, pedig tudnia kellene. Érdekes világ ez.Az Ubuntu servert milyen porton tudom távolról elérni?
22, 23 nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Suzuki topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest