Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosectura2
tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Köszönöm, megcsináltam eszerint, illetve az Ubuntus fórumon kaptam egy tippet, hogy a BIOS-ban állítsak a CPU energiagazdálkodásán (C7 helyett állítsak be C1-et), így a kettő együtt egyelőre működik.
Eddig az általad linkelt telepítési útmutató elődjét próbáltam legutóbb, amelyre a leírás során is hivatkoznak. Az 14.04-re szólt, ott kellett valamit a kernellel mókolni (ha minden igaz, frissebbet feltelepíteni), de az sem maradt stabil, egy éjszakai futás után reggel még működött, mire beértem a munkahelyemre, behalt. Lehet ott is segített volna a C1 beállítása, ezt már nem fogom megtudni, remélem.Köszönöm a segítséget még egyszer, reméljük a legjobbakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi